sinaga 17.04.16, 20:01 Hej, czy któraś z Was użytkowała britax go razem z wkładką? Czy wiecie jaka wkładka będzie na pewno pasować? Czy bugaboo byłaby odpowiednia? A moze, ktoś wrzuci fotkę britax go (lub next oczywiście ) z wkładką? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: Britax go i wkładka 17.04.16, 22:00 ja miałam wkładkę z baby jogger gt: pokazywarka.pl/hg6lns/ Odpowiedz Link
mania_32 Re: Britax go i wkładka 17.04.16, 22:56 Ja co prawda mam brio go, ale podobny wózek, używałam wkładki skip hop. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Britax go i wkładka 17.04.16, 23:19 Moge ci jutro zrobic foto brio go z wkladka bugaboo i maclaren. Odpowiedz Link
sinaga Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 00:14 Wasze odpowiedzi na pewno będą pomocne! Dziękuję! Bardzo chętnie martuska1982 zobaczę Twoje fotki! Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 17:13 sinaga napisała: > Wasze odpowiedzi na pewno będą pomocne! Dziękuję! > Bardzo chętnie martuska1982 zobaczę Twoje fotki! Z bugaboo - kiepsko lezy bo ona taka piankowa grubsza i na gorze szersza, boczku przeszkadzaja. Maclaren - lezy najlepiej z tych co mam, bo jest waska, prosta i dosc sztywna (to ten nowszy model z rzepami, starsze sa miekkie). Przy podnozku gorzej. Mamas&papas A to hand made, nie wiem kto szyl, bo kupilam uzywana, metek brak. Odpowiedz Link
sinaga Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 18:51 Dziękuję martuska1982, że zadałaś sobie tyle trudu! Rzeczywiście ta wkładka bugaboo nie wygląda najlepiej. mamas&papas wygląda fajnie! Pomyślałam, że skoro długie i wąskie wkładki wyglądają lepiej to może wkładką jette (ta bez bloczków )będzie pasować... Jeszcze raz wielkie dzięki! Odpowiedz Link
sinaga Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 20:18 Ojej widzę, że zamiast palca w górę za zwrotem "a te koty na budzie" pojawiły się znaki zapytania. Piszę z telefonu, pewnie dlatego. W każdym razie budka śliczna! Odpowiedz Link
rokaj1015 Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 21:25 Hej ja mam go nexta. U mnie bbo pasuje bardzo dobrze. Idealnie leży skip hop oraz elodie details. Ta ostatnia to wręcz uszyta pod ten wózek. Mam jette z boczkami i leży dobrze. Choć mam wrażenie ze się zsuwa i jest za krótka. Postaram się wrzucić fotki. Odpowiedz Link
sinaga Re: Britax go i wkładka 18.04.16, 23:24 Fotki miłe widziane! Z góry dziękuję! Tak sobie pomyślałam, że fajny byłby wątek, w którym pisałoby się nazwę wózka i wkładki i wklejalo w miarę możliwości fotkę. Wkładki są popularne, można z nimi trochę poszaleć i dobrze mieć wyobrażenie jak poszczególne prezentują się na danym modelu. Mi Wasze zdjęcia na pewno pomogą podjąć decyzję : ) A może udałoby się zmienić tytuł mojego wątku i traktować go jako dobry początek wątku zbiorowego? Odpowiedz Link