Dodaj do ulubionych

Wózki britax i koelstra

10.05.16, 08:40
Hej dziewczyny smile
Dawno mnie tu nie było a czas się rozejrzeć za wozem dla trzeciego maluszka, który jeszcze siedzi w brzuszku. Tym razem to będzie córeczka big_grin termin mam na sierpień.
Mam Wanderera jako wózek gondolowy, potem chcę go sprzedać (około grudnia2016-stycznia2017).
Na pewno chcę jakiegoś Britaxa albo GO albo b-motion 4 plus.
O ile pierwszy jest znany i ceniony o tyle ten drugi to nie wiem, miała go któraś?
A i jeszcze b-smart, widziałam go z gondola za 500zł kolor fioletowy, czy warto go brać?
Dodam, że mam mojego BJCM GT szaro-zielonego, jeździł w nim tylko mój pierworodny i od dwóch lat trzymam go w kartonie, sprzedawać czy nie?
To niezbyt kolor dla córki ale stan wózka idealny.
Dla sredniaka zastanawiam się nad koelstra simba T4, kolor Denim mi się podoba, taka podwiezdupka co potem i dla córki będzie.
Sredniak wyjątkowo niewozkowy jest wink
Doradzcie dziewczyny "starej wozkomaniaczce" wink
Co jeszcze byście polecaly z wózków z obracanym siedziskiem?
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 09:05
      Dodam, że moi synkowie mają teraz - starszy 5 lat, sredniak 1,5 roku smile
      • gleana Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 09:38
        Jeśli ci pasował GT to ja bym go zostawiła, zawsze możesz poszaleć z dodatkami. Wiem że po chłopcu w pierwszym odruchu wszystko chce mieć się różowe i dziewczyńskie ale potem przechodzi ??
        • sztucznamrowka Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 10:01
          GT to moja największa wozkowa miłość smile do zieleni i szarości będą pasowały fiolety, tym bardziej, że ja szyjaca mama jestem, jak może niektóre forumki pamiętają wink
          Ale jak zostawię GT to jest sens brać b-motion??? Czy lepiej dołożyć i kupić GO?
          W ogóle nie umiem się zdecydować na wózek z obracanym siedziskiem..... Czyli taki po gondolce.....
          • sermag Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 10:08
            Zostaw GT. Ja mam swoj juz ponad rok i mimo ze kilka razy chcialam sie go pozbyc to nie umiem. I maz tez go pokochal, ze zabrania mi go sprzedawacwink To taki uniwersalny wozek. Z dodatkami tak jak mowisz, poszalejeszwink
            Przy GT nie ma chyba wiekszego sensu kupowac bmotiona. Jesli zastanawiasz sie nad britaxem go z gondola i przekladanym siedziskiem zaraz po gondoli to ja jestem jak najbardziej na tak.

P.S jedna forumka sprzedaje brio go w sliczym kolorze dla dziewczynki. Na bialym stelazu. Jest wystawiony na olx. Teraz troche zaluje, ze ja go nie kupilam dla swojej lipcowej corki tylko wzielam Sole2. Ale coz..smile
            • sztucznamrowka Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 13:14
              Ja miałam Sola2 mtx Denim dla drugiego synka i była super, sprzedałam z powodów osobistych.
              To GT zostawię, też nie umiem się z nim rozstać wink
              Ale jaki po gondolce to nie wiem.....
              • sermag Re: Wózki britax i koelstra 10.05.16, 16:28
                Moja to niestety nie wersja mtx i tych pompowanych kol juz tez nie dostane w PLsad
                A moze wlasnie po gondolce cos od mamas&papas? One maja fajnie wyprofilowane te siedziska.
    • sztucznamrowka Re: Wózki britax i koelstra 11.05.16, 07:47
      Podsunelas mi świetny pomysł i teraz chodzi mi po głowie taki scenariusz - po gondoli kupię mamas and papa flip xt , a jak sprzedam Concorda to kupię valco snap 4 smile
      • sermag Re: Wózki britax i koelstra 11.05.16, 07:52
        No i supersmile tylko do czasu porodu to jeszcze killa razy moze Ci sie odmienicwink
        • sztucznamrowka Re: Wózki britax i koelstra 11.05.16, 09:23
          Dokładnie wink
          Oglądam teraz wózki z obracanym siedziskiem i podobają mi się :
          M&P armadillo flip xt
          Cybex balios m
          Icandy peach jogger
          Baby jogger city premier
          Ale wszystkie oprócz armadillo to zdaje się kubełki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka