Dodaj do ulubionych

Baby jogger na olx

23.06.16, 20:39
Od wczoraj widzę że jedną osoba wystawia co chwilę różne modele bj Nowe na gwarancji w cenie używanych. Ogłoszenia są usuwane i za chwilę pojawiają się nowe. O co chodzi? Czy to aż tak perfidna oszustka, czy jak?
olx.pl/oferta/baby-jogger-city-mini-gt-nowe-2-sztuki-CID88-IDgg5Aw.html
Bj gt nowy za 700???
Niby ma paragon ale zdjęcia nie chce wysłać....
Obserwuj wątek
    • agatkarad Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 21:14
      To że paragonu nie chce wysłać nie świadczy o niczym bo ja sama mam do sprzedania kilka wozkow prywatnych , których używam w mieście .
      i za..jak ktoś dzwoni i chcę zdjęcie paragonu to też nie wysylam a to właśnie dlatego żeby nie mogła ta osoba użyć mojego zdjęcia czyt. Mój paragon do NIECAŁYCH zamiarów. ..czynów. .dla mnie 1 wyznacznikiem czy to 9szust to sprawdzenie tej osóby na zasadzie xzy wyślę za pobraniem z opcją otwierasz przy karierze paczkę i dopiero płacisz. .. Min. W ofercie poczty ta usługa płatna dodatkowo ale jak chce się kupić wozek to warto dopłacić. ..uczciwa sprzedająca zgodzi się na tą wersję i nie potrzeba już zdjęć rachunku..
      • maja1406 Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 21:37
        Już pół biedy z tym paragonem, ale najbardziej dziwi mnie to, że wszystko wskazuje na to, że to oszustka. Co chwilę sa wystawiane ogłoszenia, za parę chwil usuwane i znowu sa . Można być tak pogodnym oszustem? Nie kumam tego...
        • gleana Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 21:43
          Ostatnio wysyp oszustów ??
    • uszatekk Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 21:44
      To na pewno oszust. Napisz i zobaczysz ze za chwile nie będziesz mogla wyslac odpowiedzi czyli konto zostanie usunięte. Pytalam o zipa. Za pobraniem nie wysyła. Co do paragonu można prosić o zamazany. Ja jak ktos pyta wysyłam czesciowo zamazany jak juz. Właśnie żeby ktos nie użył dla siebie ale żeby widział ze papier jest
      • maja1406 Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 22:41
        No właśnie, widzę że co wystawi ogłoszenie to za chwilę zostaje usunięte ( chyba olx usuwa) a za chwilę pojawiają się spowrotem. Wczoraj miała 6 ogłoszeń w sumie wózki na kwotę 8 tyś.Masakra jakaś...
        • uszatekk Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 23:03
          Na 8600 dokladnie. Tez liczyłam wink
          • agatkarad Re: Baby jogger na olx 23.06.16, 23:19
            To faktycznie oszust . Podstawą jakichkolwiek zakupów przez olx to pobranie. ..
            • agatkarad Re: Baby jogger na olx 24.06.16, 08:56
              Sprawdziłam to osobiście zostawiłam jej numer-oddzwonila i oczywiście dretwa gadka,typowa dla oszusta'szybko nie wydaje się w szczegóły,nie wysyła pobraniem kurierem jedynie 1 wpłata. A cenę z a wozek podała mi 600 zł to pół ceny sklepowej?i to panienka jakaś raczej z małym mozczkiem zasób słów...powiedziałam jej o tym że jest opisana na forum-może to ja powstrzyma albo pomoże innym..ja nigdy nie kupuje inaczej niż przez pobranie no chyba że do 100zl..pozdrawiam
              • sermag Re: Baby jogger na olx 24.06.16, 12:59
                Tez pisalam do niej o zipa. Nie wysyla za pobraniem ale miala wpisany odbior osobisty w bialymstoku, wiec jak ktoras jest z okolic mozna sprawdzic. Chociaz twierdze ze to oszustka
    • agatkarad Re: Baby jogger na olx 24.06.16, 13:08
      Jak będzie próbowała umówić się na odbiór osobisty to zacznie kręcić to norma oszusci tak mówią żeby uśpić nasza czujność a potem nie spotyka się. Nie ma.nagle już wózka itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka