Dodaj do ulubionych

Prośba o radę.

18.07.16, 13:13
Potrzebuję Waszej pomocy.
Poszukuję pierwszego wózka 2w1. Chciałabym, by był jedyny.
Musi być lekki (czwarte piętro bez windy), dużo jeździmy, więc dobrze by było, by składał się do małych rozmiarów i zajmował mało miejsca, będzie "plażował", większa gondola byłaby na plus oraz miło by było, gdyby w gondoli miał pałąk, za który będzie można ją złapać i przenieść.
Przekonałam się do Joolz (dobry wybór swoją drogą?), ale nie znalazłam nic sensownego w dobrej cenie (szukam używanego), Bugaboo odrzuciłam ze względu na nisko zawieszoną gondolę.
Rozważałam też Bumbleride Indie, ale używanych brak.
Ogólnie rzecz biorąc bardzo błądzę... sad

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Prośba o radę. 18.07.16, 13:30
      A fo jakiej kwoty chcesz kupic wozek? Te wymienione modele sa nawet używane dosc drogie.
      Nie wiem jak zamierzasz robić, cały wozek wnosić zawsze na to 4 piętro? Jesli tak to moim zdaniem bedzue cieżko uncertain miałam Cama i używałam joolza i jak dla mnie to lekkie nie sa (dosc standardowe) a składanie moim zdaniem gorsze (rama wozka i do tego siedzisko z rama) niz normalnego wozka z siedziskiem bez stelaża jak BI. Bi za to jest jak dla mnie ogromny po złożeniu!
      Moim ostatnim odkryciem wozkowym który zaspokaja praktycznie wszystkie potrzeby jest Brutax B-motion 3. Wagowo mysle podobnie jak wymienione wyżej ale składanie i rozmiar po złożeniu jak dla mnie duzo lepsze, przynajmniej sam stelaż i spacerowka, bo wiadomo gondola oddzielnie.
      Tutaj możesz porównać rozmiary motion (miałam 4 ale nie polecam, tylko wersja 3 kołowa jest godna uwagi!) z bi 4
      fotoforum.gazeta.pl/a/78440.html

• normalna_ja Re: Prośba o radę. 18.07.16, 14:03
        Planuję wydać na wózek maks. 2 tys.
        Z racji tego, że kradzieże wózków są u nas na porządku dziennym to planujemy go wnosić. Czasem będziemy korzystać z bagażnika auta na przechowanie, ale nie zawsze będzie możliwość. Na krótkie wyjścia rozważam chustę, by na wyjście po marchewkę nie znosić wózka wink.
        • afroddytta Re: Prośba o radę. 18.07.16, 16:20
          Z Britaxem nowym zmieścisz się znacznie poniżej tej kwoty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka