bahira81 20.07.16, 08:32 Dziewczyny który z nich to lepszy pomysł na wózek typowy do auta. Byłam praktycznie zdecydowana na zappa xtra2 ale wczoraj zobaczyłam Zipa i zglupialam Odnośnie zappa wiem sporo a jakie macie doświadczenia z BJ Zip? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulka79 Re: Zip czy Zapp xtra 2 20.07.16, 09:58 Zależy dla jakiego dziecka. Dla maluszka przy którym warto mieć odwracane siedzisko bardzo wygodne jest siedzisko w Q Zappie. W kubełku siedzi pewnie i stabilnie. Dla starszaka albo bardziej przyszłościowo jednak wybrałbym Zipa. Jest nieco lżejszy, ma głębsze siedzisko, większy kosz. Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Zip czy Zapp xtra 2 20.07.16, 10:01 Ja brałabym zdecydowanie zipa - bardziej uniwersalny, przyszłościowy i nada się na więcej okazji. A do tego o niebo lepiej się prowadzi i składa niż zapp. Odpowiedz Link
bahira81 Re: Zip czy Zapp xtra 2 20.07.16, 12:18 Synek zaraz będzie miał 7 miesięcy ale jest bardzo duży jak na swój wiek. 2 zapp ie wygląda jak za chwilę miałby wyrosnąć z niego. Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Zip czy Zapp xtra 2 20.07.16, 13:07 To tym bardziej odstawiłabym zappa na bok. Zip jest fajny nawet dla dużego dziecka. Moja 4 latka ma wygodnie i nie wygląda w nim śmiesznie a w zappie jej sobie nie wyobrażam.. Odpowiedz Link
bahira81 Re: Zip czy Zapp xtra 2 20.07.16, 13:14 Tak też zrobię. Dziękuję A czy któraś z was wie gdzie dostanę go najtaniej? Są gdzieś jakieś proporcje ? Odpowiedz Link