adilia 20.07.16, 11:15 Wybieram się dzisiaj pooglądać wózki, bo chcę coś kupić. Zachecona opinią afrodytty mam ochote na B Motion 3, ale muszę go obejrzeć na żywca, chętnie popatrzylabym na Boba i EW. Gdzie znajdę je w Wawie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 13:31 Dziś ma jeszcze BI jakby co Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 18:49 Głupie jesteście ?? W tej chwili mam tylko Boba, Nippera i bi 3 Motiona to moze w Tosi na Ursynowie, ma pewno był motion ale 4 w świecie dziecka w al krakowskiej jakis czas temu, najlepiej podzwonić i zapytac Odpowiedz Link
jakasia-93 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 16:38 Dasz znać jak odczucia po obejrzeniu motiona? I jak ceny w Warszawie? Ja wczoraj byłam ale mieli tylko 4kolowca u mnie w mieście no i ponad 2 tys za samą spacerowke gdybym chciała zamówić 3, bardziej opłaca się już jechać do Warszawy Odpowiedz Link
adilia Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 17:33 No niestety na razie nie udalo mi sie na zywca zobaczyc motiona 3, jade jeszcze do swiata dziecka, w Tosi nie mieli tylko Agile, ale za to Boba widzialam,no i o malo nie kupiłam BJ Lite ale w porę przypomnialam sobie, ze przeciez chcę inny wozek ja Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 18:50 Jak to??! Ponad 2 tys za motion 4?! Odpowiedz Link
jakasia-93 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 22:03 Ale na allegro są od 1000 motion 3 coś z nimi nie tak czy są dawniejsze? Już prawie zamówiłam ale właśnie ta cena mnie zmylila Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 22:09 ostatnio jakaś dziewczyna na forum kupiła i wszytsko ok. Jeśli to Motion 3 to moze poprzedni rocznik czy cos, ale chyba różnic nie było żadnych. Może też chodzić o Motion Plus wtedy cena jest wyższa. Odpowiedz Link
jakasia-93 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 22:18 Hmm a nie kojarzysz w jakim wątku pisała? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 22:25 Zobacz takie z Britaxem w tytule, kilka było ostatnio. Moja znajoma tez tu na forum jest, ale nie pamietam nicku kupiła z miesiac temu i tez za ok 1000 i wszystko ok. Mogę do niej napisac gdzie kupowała Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 20.07.16, 22:15 A tak serio jak Ci faktycznie potrzeba to możesz podjechać napisz na priva afroddytta0@tlen.pl Odpowiedz Link
straggly Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 08:33 Ja moge w ramach wspolnego spaceru pod Warszawa w Falenicy/Jozefowie pokazac EW. Jakby co to pisz: agnieszka.sliwkowska@gmail.com Odpowiedz Link
adilia Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 09:05 Dzięki dziewczynyny Ja byłam wczoraj w Tosi koło trasy toruńskiej, ŚD przy al.Krakowskiej i tam nie mieli B motion 3. W sumie to nie mieli nawet 4 No więc jedyne co widziałam i gdzie wsadzilam Małą to b agile. Mąż wymyślił, zeby zamowic motiona 3 przez net i gdyby nam wybitnie nie podpasowal to oddac w ciągu 10 dni. No i jeszcze Bob...gdzieś chyba odbiło mi się o oczy, ze mozna go przetestowac??? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 09:45 To dobry pomysł Boba mozna testować, chyba do akpolu musisz zadzwonić. Odpowiedz Link
bahira81 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 11:00 W Warszawie w Tosia przy trasie toruńskiej ale do końca tygodnia jest u nas. Zadzwoń do sklepu i zarezerwuj go od poniedziałku na testy. Wypożyczenie jest bezpłatne a kaucja 500 zł. Odpowiedz Link
adilia Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 11:28 A którego macie, bo my chcielismy SE, a u nich widzialam tylko Pro. Dzwonilam do Akpolu i moga nam podeslac SE. Odpowiedz Link
bahira81 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 13:22 Testujemy Pro ale zamówiony jest SE w Akpolu. Różnica w cenie jest bardzo duża a różnice pomiędzy tymi dwoma wózkami są niewielkie i dla nas bez znaczenia Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 14:01 DO tej pory do testów dawali zawsze Pro, mieli kilka egzemplarzy. Ogólnie to związane było z jakąś akcją o bieganiu itd. i Pro rekalmowali jako taki już full profesional wózek Odpowiedz Link
bahira81 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 15:19 Afroddytta a czy możesz mi powiedzieć gdzie konkretnie zamówić ten podnóżek? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 21.07.16, 16:09 Zobacz w wątku dla sprzedawców tam jest ogłoszenie Magdy, adres mailowy sowa... Cos Na pewno tam jest. Odpowiedz Link
bahira81 Re: Britax, Bob, Easy Walker Warszawa 23.07.16, 20:04 Dziękuję. Sprawa podnóżka juz dogadania. Odpowiedz Link