Dodaj do ulubionych

Wozek w ryanair

13.01.17, 13:40
Bede leciec samolotem z siecia ryanair. Czy ktos z Was latal z wozkiem? Jak to wyglada w praktyce przy starszym dziecku -3 lata? Czy na wozek trzeba specjalnie czekac dluzej na lotnisku? Czy moge go sama wniesc do samolotu? Czy mialyscie specjalne torby na wozki parasolki? W ogole mysle czy sobie klopotow nie narobie z tym wozkiem. Niby to maly, lekki wozek red kite summer, tani, wiec szkody duzej nie bedzie.
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: Wozek w ryanair 13.01.17, 18:42
      Wózek można nadać jak bagaż rejestrowany albo mieć ze sobą na lotnisku i oddać go przy wchodzeniu do samolotu- składasz go i oddajeszpanpm od bagażu i oni wkładają do łuku bagażowego. Przy wysiadaniu z samolotu zazwyczaj wózek czekał juz przy schodkach- czyli wychodzisz z samolotu, rozkładasz i jedziesz.
      Co do pokrowców- latałam i z i bez i różnicy nie widze. Wózek w podróży dobra rzecz, nawet jeśli przezwiekszosc czasu wozi kurtki i torby pi lotniskusmile
      • twitti Re: Wozek w ryanair 13.01.17, 21:12
        Bardzo dziekuje za odpowiedz. Wezme wiec bez pokrowca.
      • twitti Re: Wozek w ryanair 25.01.17, 08:31
        blueaha czy musze isc z wozkiem na odprawe bagazowa? Bo lecimy tylko z bagazem podrecznym i nie chce mi sie zbytnio stac specjalnie do odprawy bagazowej..
        • blueaha Re: Wozek w ryanair 25.01.17, 10:07
          Trzeba podejść bo musze nakleić bagażowe naklejki- na wypadek zgubienia czy co tam, ale to chwile trwa tylko.
          • twitti Re: Wozek w ryanair 25.01.17, 14:04
            Dzieki smile
    • thektoska Re: Wozek w ryanair 14.01.17, 08:01
      Wydaje mi sie ze w Ryanair to do 2 roku zycia wozek leci za darmo. Pozniej chyba trzeba zaplacic zaplacic za niego jak za bagaz. Wiec pewnie lepiej go w lekka torbe zapakowac i dolozyc bagazu do 15kg
      • blueaha Re: Wozek w ryanair 14.01.17, 10:10
        Ja latałam ze starszymi dziećmi i wózkiem i nie płaciłam - w wakacje ostatnie np z moją 4 latką i nigdy nie było problemów .
      • thea19 Re: Wozek w ryanair 14.01.17, 13:38
        ja dla 5latka mialam i nie placilam, lecialam bez bagazu bo to podroz 1dniowa byla. nawet bez kolejki chcieli mnie obsluzyc smile
        • thektoska Re: Wozek w ryanair 17.01.17, 08:35
          Super wiadomość!
          Czyli z dwojka dzieci z dwoma wózkami mogę poleciec!!!!
          • wix_1 Re: Wozek w ryanair 20.01.17, 17:56
            dwoma wózkami i np 2 fotelikami lub 2 łóżeczkami
            • twitti Re: Wozek w ryanair 24.01.17, 09:16
              Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka