Dodaj do ulubionych

Używany Bugaboo Bee 3 cena

11.02.17, 19:35
Dziewczyny,

Ile warto dać maksymalnie za używany Bee 3. Zakładam stan idealny, bez dodatków typu śpiworek, adaptery, etc.

I jaki kolor ramy lepszy: czarna czy srebrna? Oczywiście wizualnie czarna ładniejsza, ale np. przy recenzjach Cameleona spotkałam się z opinią, że czarna strasznie się rysuje.
Taka sama sytuacja będzie z Bee?

Dzięki za wszelkie sugestie i Wasze doświadczeniesmile

P.S. Koncepcje woskowe zmieniają mi się non stop niestetywink
Obserwuj wątek
    • sermag Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 07:10
      Rysy na czarnej ramie zawsze mozna zamalowac markerem olejowym. Do srebrnej moze byc trudniej dobrac odcien i nie wiem czy nie byloby to bardziej widoczne(?)
      Co do cen to zaobserwowalam ze mozna kupic bee3 w granicach 1700zl
      • thea19 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 09:29
        przegladajac z miesiac temu olx zauwazylam, ze niektorzy szaleja i zycza sobie nawet 3,5k za bee3 z dodatkami. ponizej 2ys nie widzialam ani jednego, raczej srednia cena 2,5tys, tyle co nowy wlasciwie.
        • inka.1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 10:20
          No ja właśnie teraz przeglądam OLX i faktycznie poniżej 2 tpln sprzedający nie schodzą. Z drugiej strony w marcu ma wejść Bee 5, więc zawsze to jest powód do obniżkiwink

Ja przeglądam jeszcze ebay UK i tam ceny są lepsze, ale bardzo rzadko sprzedający zgadzają się na wysyłkę poza UK, mimo ze to ja bym organizowała kuriera.
          W ogóle odnoszę wrażenie że są leniwiwink, 90% sprzedaży to odbior osobisty. Nikt nie ma pudełeksmile))))
        • martuska1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 15:05
          thea19 napisała:

> przegladajac z miesiac temu olx zauwazylam, ze niektorzy szaleja i zycza sobie
          > nawet 3,5k za bee3 z dodatkami. ponizej 2ys nie widzialam ani jednego, raczej s
          > rednia cena 2,5tys, tyle co nowy wlasciwie.

Nawet wisi jeden plus za ponad 3k, bo ma śpiworek parasolke adaptery i jeszcze pare pierdół wink
          ot, zabawne ogłoszenie.
          • marina111 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 19.02.17, 10:28
            Tez mnie cały czas zastanawiają takie ogłoszenia. Co tymi ludźmi kieruje ze maja gruchota a chcą jak za nowy.
    • uszatekk Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 10:50
      Poniżej 2 tys trafiają sie na srebnej ramie.
      Ja mialam plusa na srebnej i bee3 na czarnej. Faktycznie czarna podatniejsza na rysy mam wrażenie delikatniejsza. Ale czarna łatwiej odsprzedać smile wiec postawiałbym na czarna. Mimo ze mialam wrażenie ze przeciera sie niemal od wszystkiego.
      Wydaje mi sie ze tak szybko nie stanieją, raczej stopniowo. Zanim na rynek wypłyną bee5 używane bee3 pewnie beda trzymać cenę. Na pewno nie kupiłabym w takiej sytuacji plusa.
      Ostatnio ceny sa przyjemne.Byl ostatnio bee3 na czarnej ramie tyle co kupiony za 2200,jakieś 2,5 roku gwarancji jeszcze. Ja bym na pewno szukała czegoś z papierami i gwarancja wink
      • inka.1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 11:38
        To będę chyba musiała polować, tum bardziej że szukam z gondoląwink Ale jak pisała thea ceny jakie wołają czasami sprzedający są szalonewink
        Dziękuję w każdym razie za cenne spostrzeżenia.
        • sermag Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 12:47
          Warto polowac bo zdarzaja sie okazje cenowe tak jak pisalamsmile
    • martuska1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 15:03
      Ja mojego w stanie idealnym, srebrna rama, bez dodatków, buda żółta sprzedałam za 1700.
      • uszatekk Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 17:41
        No właśnie smile wiec nie ma co przepłacać. Warto zaczekać smile ja wiosna rozważałam limitka na srebnej za 2 tys z buda i torba andy Warhol
        • martuska1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 18:04
          uszatekk napisała:

> No właśnie smile wiec nie ma co przepłacać. Warto zaczekać smile ja wiosna rozważałam
          > limitka na srebnej za 2 tys z buda i torba andy Warhol
          >

Bo tu w sumie wchodzi jeszcze kwestia tego czy chce się wozek sprzedać czy sprzedawać. te po 2000 wisza jednak troche. Jeszcze kilka miesiecy temu 2000 za bee3 było fajną ceną, etraz to już zaden szał. ja chciałam sprzedać i zjechałam z ceny, sprzedałam szybko i z odbiorem osobistym, co w mojej dziurze nie jest normą.
          • inka.1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 18:55
            Dziewczyny wielkie mega dzięki! To już wiem w jakich przedziałach cenowych się poruszać, tym bardziej, że mam jeszcze 2 miesiące do finałuwink
            • uszatekk Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 20:29
              Ja swojego bee3 diesla tez tanio sprzedałam smile inaczej do tej pory bym sprzedawała. Tez zeszłam z ceny ze względu na odbiór osobisty i miłych kupców.
              • martuska1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 20:37
                uszatekk napisała:

> Ja swojego bee3 diesla tez tanio sprzedałam smile inaczej do tej pory bym sprzedaw
                > ała. Tez zeszłam z ceny ze względu na odbiór osobisty i miłych kupców.
                >

Ja w sumie tak samo - czyli mili kupcy którzy sie pofatygowali do mnie i to wiele wiele kilometrów - tanio sprzedałam xplory mojego pierwszego. A drugi xplory za w zasadzie grosze, bo tanio też upolowany, sprzedal sie kolezance wózkomaniaczce z mojego miasta smile
                Jakos tylko MBUJ na razie wolę sprzedawac niz sprzedac i nie chce zjeżdząc jeszcze bardziej z ceny. tongue_out
              • martuska1982 Re: Używany Bugaboo Bee 3 cena 12.02.17, 20:40
                uszatekk napisała:

> Ja swojego bee3 diesla tez tanio sprzedałam smile inaczej do tej pory bym sprzedaw
                > ała. Tez zeszłam z ceny ze względu na odbiór osobisty i miłych kupców.
                >

A z ciekawosci, bo chyba obserwowałam nawet twojego bee na allegro czy olx, za ile sprzedałas? Jesli nie chcesz mowic to luz, albo jesli wolisz nie publicznie to napisz na priv. Ciekawa jestem czy oddałas go za tyle, za ile i ja bym chetnie wzieła tongue_out bo ta wersja uhhh to normalnie scisk moich emocji. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka