micca2 22.02.17, 23:01 Ktory wozek lepszy kees k2go czy bj cm zip? Chodzi o komfort jazdy ( manewrowanie, podbijanie, amortyzacja) i wygodniejszy dla dziecka. Wozek bedzie typowo miejski uzytkowany przez 2 latka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uszatekk Re: Bj cm zip vs kees k2go 23.02.17, 01:25 Bj cm zip będzie wygodniejszy dla dziecka bo ma podnozek i dziecko sie w nim wygodniej wyspi,Lepsza amortyzację ma znowu kees k2go moim zdaniem. Ja bym jednak postawiła za zipa, jest bardziej uniwersalny. Odpowiedz Link
kejka85 Re: Bj cm zip vs kees k2go 23.02.17, 08:39 Kees wydaje mi się taką podwieźdupką tzn jest fajny, ladny, porzadny, dobrze się prowadzi ale raczej nie jest uniwersalny. Zip to taki bardziej w każdy teren (oczywiście bez przesady) ale to pełnowymiarowy wózek. Teraz mam zipa a zastanawiałam sie na kees k2go ale wygrał zip, bo buda, podnóżek, jednak trochę bardziej komforowe siedzisko i od biedy po trudniejszym terenie da radę.jedyną jego wadą jest waga. Miałam City lite wczesniej i snapa i były o wiele lżejsze. Odpowiedz Link