Dodaj do ulubionych

Wstyd mi za dzicz

21.09.10, 22:41
hołota nakręcona przez Rydzyjko Nasz Dziennik i PiS niszczy płyty nagrobne rosyjskich żołnierzy a jednocześnie mianuje się genetycznymi patriotami i chce aby polskie mogiły w Charkowie Miednoje Katyniu byly należycie upamiętnione i aby mogły tam bić pielgrzymki przedwyborcze.
Obserwuj wątek
    • wdch_po Re: Wstyd mi za dzicz 22.09.10, 23:05
      to idź i pocałuj w tyłek putina
      (ale nie licz że mozesz to zrobić przez brezent)
      • pink_alois Re: Wstyd mi za dzicz 22.09.10, 23:45
        Jako stary pisior mógł byś mi wytłumaczyć co to za gorączka w pisie z tym przykrywaniem złomu w Smoleńsku?
        Ma pójść na wota?
        • korpaczek Re: Wstyd mi za dzicz 23.09.10, 19:48
          Nie mamy wraku który jest nie zbędny w badaniu przyczyn wypadku i który jest naszą własnością.
          Nie mamy dokumentów z śledztwa
          Nie mamy czarnych skrzynek
          W Smoleńsku poniewierają się ludzkie szczątki zbierane przez zwiedzających to miejsce.
          Prokuratura nie radzi sobie z całą sprawą i przyznała że lepiej było by aby śledztwo przejęły służby międzynarodowe.
          A ty Alois jesteś z dnia na dzień głupszy a twa głupota POstępuje.
          • pink_alois Re: Wstyd mi za dzicz 23.09.10, 22:21
            Kultura pisiornych łącznie z prezesem była i jest porażająca, w pewnym sensie jest zrozumiała, to wynik frustracji po przegraniu czwartych wyborów, ale do rzeczy.
            To pieprzenie było by zasadne gdyby mijał drugi rok od katastrofy bo zwykle tyle trwają śledztwa.
            Złom został przebadany na wszystkie możliwe okoliczności i nie jest do niczego potrzebny, inaczej wyglądała by sprawa gdyby wypadek był z winy samolotu, decydujące znaczenie mają tutaj czarne skrzynki z rozmowami pilotów i parametrami lotu.
            Chce PiS szybkiego śledztw to Rosja się spręży i dostarczy wyniki przed wyborami .
            Wszystkie pseudo problemy wynikają z tego że wszystko musi być już i na wczoraj..
            PiS podnosi krzyk i pomawia o winę kogo popadnie bo przewiduje jaki będzie wynik śledztwa.
            Podniesie się wtedy krzyk, że śledztwo jest niewiarygodne, manipulowane a boski Lech zginął śmiercią męczeńska i Wawel jest zasadny.
            Przypominam, że zdecydowana większość polaków uznała że Wawel dla Kaczyńskiego to porażka narodowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka