bulczanka 13.02.11, 23:55 Jak sprawić by było tu jak kiedyś? Co sprawiło że nie jest tu jak kiedyś? Wreszcie - czy ma sens mieć złudzenia i pisać takie wątki skoro nikogo normalnego od roku tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bercik38 Re: Mission: Impossible 14.02.11, 09:14 bulczanka napisał: > Jak sprawić by było tu jak kiedyś? Co sprawiło że nie jest tu jak kiedyś? Skończyć z logowaniem i wywalić opiekuna forum. > Wreszcie - czy ma sens mieć złudzenia i pisać takie wątki skoro nikogo normalne > go od roku tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Mission: Impossible 14.02.11, 20:29 Bułczaka chciał napisać: Witajcie koledzy. Dawno mnie tutaj nie bylo. przemyślałem i doszedłem do wniosku, że na forum jest miejsce dla wszystkich, jest wiele tematów i nie musimy sobie wchodzić w drogę, każdy może pisać co chce tylko potrzeba trochę dobrej woli i poszanowania przeciwnika. Nie uważam również, tak jak to było kiedyś, że wszyscy muszą pisać tylko w moich tematach a ewentualne inne popularne zasra się i skończy dyskusje. Myślę, że możemy sobie wspólnie pisać a jeśli jakiś temat wyjątkowo mi nie leży to go nie czytam i nie komentuje. Jednak głos zza szafy kazał mu napisać, że rok temu odszedł jedyny światły a reszta są nienormalni. Ten głos kazał mu iść tropem uszkodzonego genetycznie Oryginała. Taka postawa "urażonej panienki" nie rokuje ciekawych dyskusji tylko wpisuje się w nurt postaw roszczeniowych i dalszych konfliktów. Dobra rada. Zamiast wypisywać niepotrzebne i nic nie dające sądy i osądy bez jakiejkolwiek wartości merytorycznej, zajmij się po prostu dyskusją. Jest wiele tematów, za mało? załóż swój i pisz byle na temat a nie autora. Skoro już wiemy o co biega to Witaj bułczanka i owocnych dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Mission: Impossible 14.02.11, 21:01 Powtarzasz się jak 80-latek. Nie wspomniałeś o Romanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Mission: Impossible 14.02.11, 21:06 I to jest merytoryczna odpowiedz? Nie mam zamiaru umożliwiać ci rozładowania frustracji spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Mission: Impossible 14.02.11, 21:07 Alois ty serio zostaniesz tu niedługo SAM. Przeleć po tym forum i policz ile wątków powstaje w ciągu dnia. Ile topików ma aktualne daty. Potem porównaj to z tym co było przed 10.04.10r. Nudzisz się całymi dniami więc takie skakanie po stronkach www (z przerwami na wc) sprawia ci frajdę ale nie jest to powód do dumy. Ku twej uciesze nie zabawię tu długo. Jak myślisz czemu zniknąłem na tyle miesięcy? Czemu zniknęli inni (nawet o23 znacząco zredukował swoją obecność tutaj)? Bo w przeciwieństwie do ciebie mamy swoje życie, sprawy, nie raz rodziny. Nie żyjemy tylko tym co przelatuje na pasku programu trzeciego. Żal mi cię. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Mission: Impossible 14.02.11, 23:16 Kolego Bulczanka, zaczynając czytać Kolegi wypowiedź, łzę zacząłem ronić i zbierałem się już napisać, że to miło, iż zechciałeś wpaść tu, na to nędzne forum, ze swych Wysp Szczęśliwych. W miarę czytania Twych kolejnych pytań, ta ochota przechodziła mi powoli, ale stale, by zamienić się w chęć dokopania Koledze tak, jak na to swą - nie do końca chyba przemyślaną - powitalną wypowiedzią zasłużył. Rezygnuję z tego,w imię miłości bliźniego oraz dlatego, że w zasadzie wszystko już napisał wyżej Alojz. Nie zawsze się z nim zgadzam, ale tu wyjątkowo i niemal do końca. Proszę więc Kolego: Nie baw się w durnego belfra, analityka i krytyka, tylko rozpocznij raz jeszcze nowy watek nawet, gdyby on miał być o zaginionych, forumowych dinozaurach, które wraz z Kolegą wyginęły. Niech jednak będzie nasycony nostalgią, a wtedy może wycisnę z siebie łzę drugą. Na razie wyschła mi pierwsza. Ale boleję, bo muszę - synu marnotrawny - wiesz nad kim? Wiesz; więc zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci: To nie o Tobie jest ta przypowieść. Gdyby była o Tobie, to ten sprawiedliwy ojciec z z Pisma potrzaskałby Ci (wiesz co) w kratę i wyszczuł pasami, bo sobie na to setnie zasłużyłeś. A niepotrzebnie. Odejdź w pokoju, jeśli zamiast oliwnej gałązki przynosisz (wiesz co) do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś