Dodaj do ulubionych

rządy w Polsce

28.01.12, 23:13
ok patrzmy na błędy i wyciągamy wnioski!
tak ogólnie :)
ale naprawde nie pamietam dlaczego pis wygrało po sld?
jaki był powód? skoro było tak dobrze?
(pamiętam tylko tą panią w latach 2001–2002 minister sprawiedliwości i prokurator generalny.
BArbarę Piwnik, która zawsze powtarzała że nic nie może powiedzieć w danej sprawie)
? może to ludzi wkur..ilo? co?
moze pamiętasz, jak nie to ja pogoogluje i kosztem czasu sobie przypomnę.
bo się nie kuruję jak ty :) (mowa do strefas przypis autora :))

ps
czas to pieniądz
pieniądz to wódka (piwa nie lubię, i nie palę)
Obserwuj wątek
    • strefas Re: rządy w Polsce 28.01.12, 23:35
      Podstawowym i chyba jedynym grzechem była "Grupa trzymająca władzę " ,też byłem wkur ..na nich ,ale poza tym to chyba tylko jeszcze Miler mnie czymś wkur... chyba hod dogami do pociągu .Teraz sobie pomyśl jaka oni dziurę zasypali ,bez dopłat z UE ,Irak na karku i wszystko funkcjonowało ,a teraz ze wszystkim problem z lekami ,paliwem itp.PiS przez 2 lata nie wniósł do polityki nic poza chamstwem , schizofrenią i hipokryzją i tylko tym się różni od PO ,ze daje dupy komu innemu .Wdch_po do ciebie nie mam żadnych pretensji , bo wiem ,że w rozrachunku końcowym bardziej kładziemy nacisk na ideologie niż na zys ,co w dzisiejszych czasach "komercji" jest nie zrozumiałe dla wielu. Też mało pije ,a papierosa ostatniego wypaliłem 10 lat temu :)
      • wdch_po Re: rządy w Polsce 28.01.12, 23:48
        :)
        pozdrawiam dziś
        ale Barbary piwnik nie zaponmę :)
        była sku...iała :)
        ale ty się potrafisz przyznac do błędów i ja
        YARO SIĘ SKOŃCZYŁ dla mnie
        KIEDY ZACZAŁ TEMAT KARY SMIERCI
        • strefas Re: rządy w Polsce 28.01.12, 23:58
          Ja nie chce koloryzować ,opieram swój pogląd na zimnych kalkulacjach nie zawsze wygodnych i dla mnie ,ale lepsza brutalna prawda niż cudowne kłamstwo .
          • amadeo214 Re: rządy w Polsce 29.01.12, 04:36
            Te "hotdogi" to sprawka sierżanta Policji w randze .......................wiceministra MSWiA !!!
            Sprawa się rypła za "panowania" .......................PiS!!!

Sierżant M.Surmacz z KW Policji w Gorzowie Wlkp, miasta K. Marcinkiewicza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka