Gość: Pioter IP: 212.160.160.* 12.06.04, 11:30 Czy ktoś widział , kto zalekleja plakaty Jana Rzymełki jakimś Geringiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Kamapnia 12.06.04, 18:02 Gość portalu: Pioter napisał(a): > Czy ktoś widział , kto zalekleja plakaty Jana Rzymełki jakimś Geringiem? Ja widziałem plakaty Gornika (fonetycznie piszę),ale faktycznie nie widzę Rzymełki. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kamapnia 12.06.04, 20:34 najgorszy jest gierek.... aż sie z edziem zaro kojarzy.... chyba nikt na niego glosować nie bydzie!? Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Kamapnia 12.06.04, 22:32 no nie wiadomo... całe rzesze tych, co juz nie umieja inaczej zyc jak na kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kamapnia 13.06.04, 07:36 drcarlos napisał: > najgorszy jest gierek.... aż sie z edziem zaro kojarzy.... > chyba nikt na niego glosować nie bydzie!? Jest sporo ludzi którym nazwisko Gierek kojarzy się z dobrobytem ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kamapnia 13.06.04, 07:39 Jednak nie wolno zrywać plakatów,tak doniosła wczraj publiczna TV. Ten pan gering nazywa się Kajetan Gornig z PO,znalazłem w domu ulotkę pewno w gazecie była ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kamapnia 13.06.04, 10:18 wczoraj przekroczyłem granice Śląska, za brynicą był właśnie taki wieli bilbord gierka.... od tamtej pory szybko chcialem wracać do dom.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kamapnia 13.06.04, 11:05 Gość portalu: Pioter napisał(a): > Czy ktoś widział , kto zalekleja plakaty Jana Rzymełki jakimś Geringiem? tak naprawde to mam to wszystko w .... typowe zachowania podczas kampanii wyborczych, jeden drugiemu swinie podklada, aby tylko dorwac sie do koryta. bo 12000 euro na miesiac piechotą nie chodzi. i jesli ktos mysli, ze ci co kandyduja do europarlamentu robia to dla polski, dla nas... to wszystkiego najlepszego. ryją się tam jak swinie do koryta. ja glosowac nie mam zamiaru, jak powiedzialem - mam to wszystko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kamapnia 14.06.04, 08:22 a jednak zech poszoł. nie glosując poparł bym leppera, wiec poszedlem glosowac. oddalem glos na czlowieka godnego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Kamapnia 14.06.04, 07:59 No już sam nie wiem co lepsze... Rzymełka w żaden sposób nie jest godny zaufania. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: Kamapnia IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:27 Przecież Żymełka i Gorning obaj są z PO, więc dlatego pytasz? Chyba nie wolno zaklejać plakatów swojej partii? O to ci chodzi Piotrze? Więc widziałem ekipę która kleiła plakaty Gorninga w powiecie, rejestracja samochodu z Gliwic, biały Ford Transit, kilku chłopaków, jeden miał bardzo długie włosy-jak dziewczyna. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnogórzanin Re: Kamapnia IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 09:27 Bardzo dobrze że nasi chłopcy pozeklejali tego kombinatora z PO! Bravo tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś