Dodaj do ulubionych

Piotr B głosuje na sld?

13.03.13, 21:19
Zapewne!. W przekonaniu niektórych. Były funkcjonariusz komunistycznego państwa który prześlizgnął się demokratyczną rzeczywistość. Zastrasza ludzi, pozbawia ich mieszkań, w innych wypadkach ludzie znikają (morderstwa) a on przejmuje ich nieruchomości. Bezkarny latami dzięki układom i korupcji dotykającej nawet wymiaru sprawiedliwości
Ilu takich działa w taki lub podobny sposób w naszym kraju?
OTO POWÓD DLACZEGO POWINNA NASTĄPIĆ BEZWZGLĘDNA LUSTRACJA
www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/po-prostu-program-tomasza-sekielskiego/wideo/05032013/10068616
Dlaczego SLD chroni takich ludzi?
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Piotr B głosuje na sld? 13.03.13, 21:40
      Masz jakieś poza ziemskie informacje :) Też jestem za bezwzględną lustracją -wtedy połowa PiSu odda legitki.(oczywiście jak nie będzie bronić swoich UBeków) to samo w PO -UBeki to takie szczury które zawsze spie...ły pierwsze jak na "pokładzie był pożar " ....sztandar PZPR wyprowadzić ...
      • wdch_po Re: Piotr B głosuje na sld? 13.03.13, 22:16
        strefas ubecy obrońcy ubeków sa w waszej partii SLD
        • strefas Re: Piotr B głosuje na sld? 13.03.13, 22:29
          I widzisz jaki Ty jesteś głupi?
          • wdch_po Re: Piotr B głosuje na sld? 14.03.13, 06:43
            twoje puste odpowiedzi świadczą tylko o tym ze mam racje i o twojej bezsilności strefas
            a głupi to jest ten kto uważa że w przedszkolach publicznych płaci sie 1 zł za jedną minute
            hehe
            czyli ty
            • strefas Re: Piotr B głosuje na sld? 14.03.13, 07:46
              Jakbyś ośle nauczył się czytać to byłbyś trochę bardziej godny dialogu,a tak to rozmowa z upośledzonym PiSdzielcem.
              • wdch_po Re: Piotr B głosuje na sld? 14.03.13, 17:31
                ok ale najpierw naucz się czytać wlasne posty
                w których wypisujesz bzdury o opłatach za przedszkole:
                forum.gazeta.pl/forum/w,102,142885019,142885019,Metoda_na_dzieciaka_.html
                ps
                mam nadzieję że cię to nie irytuje
                ale chciałbym aby nasze forum miało wyższy poziom merytoryczny
                a twoje posty przyczyniają sie do jego obniżania
                • strefas Re: Piotr B głosuje na sld? 14.03.13, 17:52
                  "ale chciałbym aby nasze forum miało wyższy poziom merytoryczny " To jest możliwe ,ale najpierw musisz przestać tu pisać:)
                  • wdch_po o co chodzi sld merytotycznie 14.03.13, 20:46
                    Wśród samych zainteresowanych – i w SLD, który od początku był przeciwny deubekizacji – najwięcej emocji wywołuje perspektywa obniżenia wysokich, jak na polskie warunki, emerytur. – To by było stosowanie odpowiedzialności zbiorowej, a temu jestem przeciwny – przekonuje Grzegorz Napieralski, dla którego zasada powinna być prosta: kto ma na sumieniu nękanie opozycji, ten idzie pod sąd i do więzienia.

Napieralskiego nie przekonuje fakt, że deubekizację przeprowadzili już wiele lat temu Niemcy wobec byłych funkcjonariuszy „Stasi”. Ani nawet to, że niemiecki Trybunał Konstytucyjny nie tylko nie zakwestionował obniżenia esbekom ich emerytur, ale uznał, że jest to krok zgodny z zasadami państwa prawa.
    • korpaczek Re: Piotr B głosuje na sld? 15.03.13, 08:45
      W zadziwienie wprawia mnie wspaniałość mechanizmu obrotowego tych komunistycznych ryjów ! Gdy koryto było na wschodzie ryje komunistyczne towarzyszy millera, kwacha, kalisza, cimoszko, oleksego, nałęcza, borowskiego, tow. senyszyn były skierowane na Radę Wzajemnej Pomocy Gospodarczej i najważniejszym filarem obronnym był Układ Warszawski ! Gdy z powodu Gorbaczowa i Regana jak również całkowitej pustki w korycie, to obróciło się na Zachód to automaty obrotowe ryja zadziałały i teraz dla nich jest Unia Europejska i Nato! Jest to naprawdę godne podziwu zjawisko tak szybkiej adaptacji korytowej!

• strefas Re: Piotr B głosuje na sld? 15.03.13, 17:31
        Kropek , zapominałeś napisać jeszcze o żydach ,masonach i gejach. :)
        • korpaczek Re: Piotr B głosuje na sld? 15.03.13, 20:02
          tak tak wiem ....
          Najgorzej z Masonami każdy wie,że są ale nikt nie co to właściwie jest:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka