Dodaj do ulubionych

Przebudzenie

11.08.13, 20:28
Czy lemingi zrozumiały że Tusk czy Berlusconi jest jak sprzedawca kołdry czy garnków za 2tys złotych? Mają gadane, potrafią leminga przekonać, przygotować show i ten płaci 2tys za coś co ma wartość 300zł.
Czy lemingi i młodzi wyborcy zasługują na to aby coś się w Polsce zmieniło?
Czy też powinni dostać to na co sami zagłosowali?
Ja bym im to dał
Do błota z nimi
Z ich powodu zmarnowano bardzo ważny okres w Polsce.

"Znaleźliśmy się na dnie. Sądy poinformowały, że w lipcu upadło 98 firm (wobec 75 w lipcu 2012 roku). Ostatni raz tyle bankructw odnotowano 10 lat temu. "
finanse.wp.pl/kat,1036117,title,Upadlo-najwiecej-firm-od-10-lat,wid,15888431,wiadomosc.html?ticaid=1111bc&_ticrsn=3
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Przebudzenie 11.08.13, 20:39
      Smutne ,ale prawdziwe :( Może gdybyśmy rozmawiali ze sobą bardziej jak zwykli ludzie a nie zwolennicy kogoś to udało by się ustalić wspólny punk widzenia .Konflikty mają to do siebie ,że nikt na tym nie skorzysta a wszyscy tracą - Na razie jestem na etapie wsparcia wspólnego projektu Solidarności ,OPZZ i innych Z.Z-choć wcale nie muszę (ale wiem ,że życie przewrotne jest) i z pozycji nadrzędnej można znaleźć się w pozycji podrzędnej.Teraz najbardziej brakuje takich cech jak -Współpraca,kompromis,zaangażowanie-
      • wdch_po Re: Przebudzenie 11.08.13, 20:42
        Cóż dodać sama prawda
        • strefas Re: Przebudzenie 11.08.13, 20:51
          Wiesz mam taką propozycję może skupimy się na tych sprawach które są nieodzowne do wspólnej egzystencji ,sprawy "archiwalne" (typu postkomuna i ubecja,O.Rydzyk,św inkwizycja,geje,lesbijki,zamach,PZPR,Żydzi,Masoni itp.)pozostawmy do czasu kiedy obydwoje dojdziemy do wspólnego porozumienia w kwestii na przykład gospodarki co Ty na to ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka