Gość: Marc IP: *.tarnowskie-gory-naklo.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:29 jeżeli to kogoś interesuje, to na portalu tarnogórskim www.tg.site.pl umieścilismy dokładny program tegorocznych "Dni Gwarków", program znajduje się w serwisie *Gwarki* pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagna Re: program *Dni Gwarków* IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 24.05.02, 11:58 Właśnie go przeczytałam - myślam, że umrę ze śmiechu :)))))))))) Polecam, czegoś tak zabawnego jeszcze nie widziałam - najlepsze są te fragmenty o zespołach grających covery :)))) hihihihihihihi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: program *Dni Gwarków* IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 24.05.02, 12:37 Taaaa!!!! Brakuje jeszcze BOYS BAND ze zlotymi przebojami zespolu BOYS. ;)))))))))))))))))))) A gdzie jest czesko-niemiecka grupa Princess?? :) Ale PORAZKA!!! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy SKANDAL!! IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 24.05.02, 12:34 Mniejsza z tym ze szukalem tego programu chyba z 8 minut od wejscia na strone. Ale oto prawdziwy skandal!!!!: >> Godz. 19.05-19.15- uroczyste otwarcie "GWARKÓW ŚLĄSKICH" przez władze miasta ubrane w staropolskie stroje. << Przeciez jestesmy na SLASKU i mamy swoje tradycyjne slaskie stroje!!!! To czemu te patalachy chca sie przebrac w obce lachy???????? Porazka! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acheront Re: SKANDAL!!! IP: *.tgory.pik-net.pl 24.05.02, 18:02 Tak sobie czytam ten program i mogę stwierdzić że nasze misto schodzi coraz bardziej na psy.Aczytając Wasze odpowiedzi mogę stwierdzić że nastroje nie są dobre.Mnie się chce poprostu płakac,ręce opadają. Może kiedyś nadejda lepsze czasy:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: SKANDAL!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 19:12 Gość portalu: Acheront napisał(a): > Tak sobie czytam ten program i mogę stwierdzić że nasze misto schodzi coraz > bardziej na psy.Aczytając Wasze odpowiedzi mogę stwierdzić że nastroje nie są > dobre.Mnie się chce poprostu płakac,ręce opadają. > Może kiedyś nadejda lepsze czasy:) > Pozdrawiam. true... true... chyba na gwarki przyjde tylko napic sie piwa i to do knajpy... tak jak w zeszlym roku... powinni zaprosci kogos takiego jak Scooter, to by byla jazda! przeciez nikt poza pewnym elementem nie slucha tego co oni tam spraszaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SKANDAL!!! IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 27.05.02, 09:49 :))))))))))))))) Godz. 16.40 - 17.40 - występ zagranicznej grupy "THE LOOK" grającej złote przeboje zespołu " ROXETTE" Godz. 17.40 - 18.50 - występ zagranicznej grupy grającej złote przeboje zespołu AC/DC Godz. 18.50 - 20.00 - 1 gwiazda wieczoru zagraniczny zespół grający złote przeboje zespołu "ZZ TOP" Godz. 20.00 - 21.15- występ II gwiazdy wieczoru, grupy zagranicznej, grającej złote przeboje zespołu "DEEP PURPLE" i specjalnie dla Ciebie:!!!!!!! godzina 22.00 zespół WUESKA - grający przeboje grupr Scooter Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Acheront napisał(a): > > > Tak sobie czytam ten program i mogę stwierdzić że nasze misto schodzi cora > z > > bardziej na psy.Aczytając Wasze odpowiedzi mogę stwierdzić że nastroje nie > są > > dobre.Mnie się chce poprostu płakac,ręce opadają. > > Może kiedyś nadejda lepsze czasy:) > > Pozdrawiam. > > true... true... > > chyba na gwarki przyjde tylko napic sie piwa i to do knajpy... tak jak w zeszly > m > roku... > > powinni zaprosci kogos takiego jak Scooter, to by byla jazda! > przeciez nikt poza pewnym elementem nie slucha tego co oni tam spraszaja... Odpowiedz Link Zgłoś