Gość: julek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:37 Ewa Więckowska - doktor pediatra nie ma oparcia w mżawkach i wiatrach! Stąpa odważnie do swego celu z tyłu zostawia osiłków wielu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: Ewa Więckowska IP: *.strong / 80.51.254.* 18.09.05, 01:55 Facet Ty chyba lubisz prywatnie Panią Więckowską bo normalmy" pacjent" tak się nie wypowie i nie podzieli tego poglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Ewa Więckowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:34 ja nie jestem jej pacjentem! Ona nie jest psychiatrą! Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Ewa Więckowska 20.09.05, 22:43 a moze cos konkretnego o kandydatce? Bo trudno cos w necie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
suzi22 Re: Ewa Więckowska 20.09.05, 22:56 uwiez mi, nie warto nawet szukac, znam w/w pania i naprawde to bylby starcony glos. nie daj sie nabrac na ten sztuczny usmiech z plakatu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułk. Miodowicz Re: Ewa Więckowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:14 Julek ile dostajesz od posta?? trza było bac cynk na forum z ejest tania fucha na mieście. na drugi raz nie zawiedź nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2 Re: Ewa Więckowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:17 Jeśli ona jest pediatrą, znaczy leczy dzieci? Dzieciuch z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna ewa, ty jesteś lekarzem czy poetą? IP: 83.238.95.* 22.09.05, 23:03 nie znałam cię z tej strony. a co do strny, to może dlatego nie chcą podać: (cytat z innego forum)- Jadąc codziennie do pracy widzę chyba na wszystkich słupach plakaty wyborcze kandydatów PO. Są na nich m.in. dwie kobietki: p. Szumilas i p. Więckowska. Widząc te ich fotki pomyslałem sobie - fajne babki mają w tym PO. Niestety PO zrobiło poważny błąd podając na tych plakatach ich strony netowe. Dzisiaj tam wlazłem, chcąc poczytać kim są te laski PO. Jak szybko wlazłem tak szybko wylazłem. Fotki na plakatach tych pań mają chyba dobre 15 lat! Jeżeli ktoś nie wierzy to prosze sobie wejść na: www.szumilas.pl i www.ewawieckowska.pl !! Na strony facetów z tych plakatów jakos nie chciało mi sie włazić!!:))) I po co ta bujda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ewa Więckowska IP: 83.238.95.* 22.09.05, 23:04 > Ewa Więckowska - doktor pediatra > nie ma oparcia w mżawkach i wiatrach! czyli, że się ciut moczy i ma wiatry?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś