Gość: Forman IP: proxy 17.12.02, 18:00 Dlaczego muszę oglądać przez 4 dni z rzędu uśmiechniętą gębę premiera po włączeniu komputera na Wirtualnej chyba zmienię witrynę?? Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: Uśmiech w WP IP: proxy 17.12.02, 18:32 Niewiarygodne już wstawili flagę UE po moim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Uśmiech w WP 18.12.02, 09:43 Ale to nie tylko w WP. Do wyzygania we wszystkich mediach. Dziennik, Fakty, Teleekspres, Panorama, portale, gazety. Ciagle tylko UE i UE i do Miller ze swoja zbieranina. A ja chcialbym uslyszec zwykle informacje a nie to podniecanie sie jak to nagle tow. Leszkowi sie przypomnialo ze jest premierem i zaczol sie stawiac i stroic fochy jak panna na wydaniu.... L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: Uśmiech w WP 19.12.02, 18:48 proponuje wylaczyc telewizor. sprawdzilam. od razu swiat jest milszy - szczegolnie ten za oknem!!! ;O) ewek evek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Uśmiech w WP 20.12.02, 10:39 Nie watpie! Zreszta sam stosuje jak tylko moge. Ale z internetu nie zrezygnuje ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Uśmiech w WP IP: proxy 23.12.02, 12:33 Witryny nie zmieniłem dziś znowu to samo zdjęcie-jak długo jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Uśmiech w WP 23.12.02, 17:32 na zawsze, forman, na zawsze ... chyba ze nie wejdziemy do unii, albo nas kiedys z niej wyrzuca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Posępny uśmiech w TV. IP: proxy 05.03.03, 09:23 Oj zanika już charakterystyczny uśmiech p.premiera w TV,zastępuje go za to uśmiech p .Tobera.Ten ostatni wyraził zapotrzebowanie na tylko 70 (zamiast 100) nowych aut dla rządu.Zastanawia mnie po co im tyle ?Wystarczą BMW (kupione pod pretekstem wizyty papieża) mogą wozić premierów,prezydentów odwiedzających nasz kraj. Niech biorą przykład z naszego burmiszcza który zaczął oszczędzać na własnym podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Uśmiech w WP IP: proxy 05.03.03, 12:25 www.kprm.gov.pl/email.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Uśmiech w WP IP: proxy / 192.168.3.* 28.08.03, 22:06 Zwrot o 180 stopni,nie widze pana Millera czyżby sie rozchorował bądż nie wrócił z wakacji.Co sie dzieje ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Uśmiech w WP 29.08.03, 08:36 Media uczestnicza w walce Kwas-Miller po stronie Kwasa. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Uśmiech w WP IP: proxy / 192.168.3.* 29.08.03, 08:43 No bo prezydent nie robi nic.( by sobie zaszkodzić.) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Uśmiech w Onecie. 09.06.04, 23:21 Prześladuje mnie znowu roześmiana gęba p.Błochowiak ! Odpowiedz Link Zgłoś