Dodaj do ulubionych

Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:30
Czy ktoś wie co ten facet zrobil,że go wybrali?
Obserwuj wątek
    • pointowski Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? 14.11.06, 21:56
      $$$
      • Gość: funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:03
        Czyli co? Tarnogorzanie potrzebują takiego "Misztala" co obnosi się kasą.
        Liczy sie teraz partia i kasa!
    • Gość: o Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:49
      chmiel , tarnogorzanin z kulej kolo panek ,zenada!
      • Gość: ada_stefańska Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 00:03
        Wiele osób zna tego faceta ze zwykłej działalności. Poza tym ma wielu
        współpracowników. Na pewno dodatkowy handicup to szyld PO (vide inni kandydaci
        tej partii). Wydaję mi się że przemawia do ludzi jego skuteczność - jednak coś
        w życiu osiągnął. Socjologicznie - jego kampania też była trafiona.
        Podsumowując wyniki, proszę zauważyć, że więkoszość głosów zdobyli ludzie w
        wieku 35-50 - ludzie w tych wyborach postawili na energicznych (choć sama
        zagłosowałam za sprawdzonym człowiekiem który przekroczył 50., niestety nie
        jest już radnym, szkoda). Mam nadzieję że młodsi będą równie skuteczni.
        • Gość: lupa Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:38
          Wydaje się że na sukces J. Chmiela złozyły się trzy sprawy.
          1.Kasa jak ktoś słusznie zauważył./chyba dla całej PO i reklama wizualna/
          2.pierwsze miejsce na liście.
          3.szyld PO.

Przeglądając wyniki jakie osiagnęli wybrani radni twierdzę: prawo pierwszego
          miejsca wyrażnie dzialało.Jeśli byłoby inaczej to czemu liderzy boją się być na
          dalszych pozycjach ? BO BY PRZEGRALI !!!!!
          • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:09
            Poczytlam sobie troszeczkę i jestem trochę wsciekla na to wszystko.
            Posel "z kucykiem" z PO też trzyma z Chmielem?
            Przypomina mi to trochę historię pt. Hanysek- Brzytwa. Jescze trochę to się
            wszyscy przekonamy!
            • Gość: funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:57
              Gdzie Chmiel mieszka ? wie ktoś?
    • Gość: przedsiębiorca Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:25
      Chmiel startowal do rady bo chodzilo mu o dietę 500 zl miesięcznie? Ja bym na
      jego miejscu lepiej zajmowal się biznesem, teraz wszysko będzie musial
      wykazywać w swoim oświadczeniu majątkowym ,które będzie do wglądu dla
      wszystkich, no to sobie poczytamy hi hi .No chyba ,że gościu ma inne zamiary?
      Na pewno wystarowal do rady ,zeby robić dobrze biednym.Bez mandatu radnego ,tez
      mógl pomagać. Teraz idzie sobie pomóc :)i pozniej tacy mają ,zeby innym
      pomagac -logiczne ?
      • Gość: Aga Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:56
        łatwiej jest załatwiać swoje interesy i lobbować kiedy się ma władzę :-)
    • Gość: sztywny Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:55
      Zapytajcie skąd on się wziął? Siedział cicho, a zachciało mu się polityczki.
      Może postawić pytanie o działalność w Kaletach, albo wcześniejszą? Przyjdzie
      czas, a PO-znamy wszystko.
      • Gość: lupa Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:02
        Jak POznamy wszystko, to także bedzie POinicjatywie.
    • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:29
      Sztywny napisz coś o tych Kaletach proszę!
      • Gość: J-X Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:23
        po analizie postów na forum wyciągam następujące wnioski.
        W stojących w pobliżu lokali wyborczych samochodach kandydata na radnego mogły
        być kamery nagrywające idących głosować. A może i w lokalach były podobne, które
        przekazywały obrazy głosujących /skreślajacych/ do stojących samochodów, a
        wszystko się samo nagrywało. Pełna jasność kto i na kogo głosował.
        Gdyby tak było, to reklama kandydata na radnego była przykrywką inwigilacji
        wyborców. /a może sprawdzenia lojalności jego pracowników/
        • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:59
          To oczywiste ,że Chmiel będzie popieral na Burmistrza -Czecha.Nie muszę Panie
          Jakubie mieć to na piśmie:)
      • Gość: sztywny Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:12
        Tak po prawdzie trzeba zacząć od Koźla! Reszta jest jeszcze tajemnicą publiczną.
        • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:01
          Czy ktoś się orientuje co ze zlamaniem cziszy wyborczej przez Jakuba
          Chmiela.Czy to prawda,ze chcą mu zabrać mandat?
          • Gość: Martin Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:48
            Funia, to były tylko plotki. Wlepili mu grzywne i na tym sie skonczylo. Pan
            Chmiel bedzie paistował stołek radnego :) Jestem ciekaw czy zasiądzie w jakiejś
            komisji.
            • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:56
              Myślę ,że w komisji Bezpieczeństwa i Porzadku Prawnego:) Przecież jest taki
              prawy!!
              • Gość: Martin Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 83.238.131.* 21.11.06, 12:59
                Transport, lub promocja :)
                • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:05
                  tak calkiem serio to myślę ,że go wezmą do komisji Bidżetu i finasów.Będzie
                  dbal o finase .pytanie tylko czyje?
                  • Gość: Marcin Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 83.238.131.* 21.11.06, 13:08
                    lub sportu, z tego co wiem jest Mecenasem :P paru klubów sportowych z tg, sam
                    zakłada klub piłkarski dla dzieci, na wzór Kosy Konstancin Romana Koseckiego.
                    Zobaczymy. Życzę mu powodzenia :)
                    • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:17
                      Czy zaprosi mnie na otwarcie?
                      • Gość: Martin Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 83.238.131.* 21.11.06, 13:23
                        zapytaj go :) info@jakubchmiel.pl
                        • Gość: lupa Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:45
                          dobrze kumasz funia. Pan Chmiel będzie blisko kasy ,a więc szefem komisji
                          finansów. Przecież musi coś ugrać.
                          • Gość: Funia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:45
                            Pieniądz to szósty zmysl pozwalający docenić pozostale pieć!:)
                            • Gość: lupa Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:29
                              brawo funia.tego powiedzenia nie słyszałem.kupuję!
    • Gość: felek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:06

Gość portalu: funia napisał(a):

> Czy ktoś wie co ten facet zrobil,że go wybrali?

wybrali go strzybniczanie, ich zapytaj.
    • Gość: renia Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.icm.edu.pl 19.07.07, 23:30
      Gość portalu: funia napisał(a):

> Czy ktoś wie co ten facet zrobil,że go wybrali?

No właśnie, jak to się stało ?!
      • Gość: krokodyl Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.stk.vectranet.pl 22.07.07, 10:56
        Typowy karierowicz. Kupił sobie pierwsze miejsce na liście PO i ludzie z
        pierwszego miejsca go wybrali. Najpierw próbował w PiSie, ale tam nie chcieli
        sprzedać mu miejsca, a poza tym - nie lubi Kowolika.
    • Gość: pacjent Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 24.07.07, 15:56
      już ktoś się pytał,czy ktoś wie co ten facet zrobił,że go wybrali.NIC.Wystarczy
      mieć w rydwanie zależnego od siebie posła, mieć?kasę,mieć zagwarantowane przez
      posła pierwsze miejsce na liście wyborczej i startować w okręgu gdzie go
      naprawdę NIKT nie zna.
      • Gość: lekarz Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:00
        i zdobyl prawie 600 glosów, ponad 60% calej listy i prawie 10% wszystkich
        oddanych glosów na wszystkich radnych ? człowieku wez sie troche zastanów, a
        moze ty jestes jednym z tych którzy "dzieki chmielowi " sie do rady nie
        dostali. A to przepraszam, rozumiem twoja zlosc.
    • Gość: Banita Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 26.07.07, 18:06
      lekarz.DO ZNUDZENIA powtarzam pytanie,dlaczego Jakub nie startował w miejscu
      swego zamieszkania???Nie miał ŻADNYCH szans,gdyż mieszkańcy dobrze go TAM
      znają....a już próbował.Z AWS,hi,hi,hi.
      • Gość: robinson77 Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 12:19
        Za czasów Pana Hansyka mieszkałem w Strzybnicy i nie pamiętam żeby proboszcz mówił ludziom na kogo głosować, a teraz mieszkam na Pniowcu i tym bardzoej nie wyobrażam sobie naszego księdza zaangazowanego w polityke. To że mamy Rydzyka, nie oznacza odrazu że wszyscy postepują podobnie.
    • Gość: pacjent Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 30.07.07, 18:28
      Panie Jakubie.Na swojej stronie internetowej www.,chwali Pan się osiągnięciami
      swoimi i swojej firmy.Chyba przez wrodzoną skromność zapomniał Pan o
      osiągnięciach swojej żony Marzeny.A podobno prowadzi ona prężną firmę
      consultingową.Dzięki której pozyskuje Pan środki unijne.Na zamieszczonych
      zdjęciach brak córki Natali która w tym roku przystąpiła do I komunii.
      Przepraszam ,że za Pana musiałem uzupełnić braki w pana życiorysie.Platforma
      Obywatelska jest Pana czwartą partią której jest pan członkiem.Każda z tych
      partii była tą JEDYNĄ z którą jest Panu po drodze.Mam wyszczególnić?
      • Gość: znajomy jakuba Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:04
        fajne bzdury:)
      • Gość: kolega Kuby Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:37
        nie na darmo nazwałeś sie pacjentem ...
        • Gość: student Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:57
          he,he dobre ale prawdziwe.
          1 partią J.Chmiela było PRL
          2 BBWR
          3 AWS
          4 PO

4 partie i każda w danym momencie na topie
        • Gość: student Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:43
          Pan J.Chmiel na 4 roku wstąpił do PZPR a nie jak omyłkowo napisałem PRL
          zainteresowanych przepraszam za pomyłkę

czyli jeszcze raz
          1 PZPR
          2 BBWR
          3 AWS
          4 PO

skacze prawie jak Małysz he,he
          lub wierny inaczej tak jak w życiu
          • Gość: kolega Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:38
            nie widziałem sie Jakubem od 5-6 lat i nie wiem co u niego słychać dokładnie
            dziś. Studiowałem z Nim przez pięć lat i był ok. Nie wpisywałem się tu ale
            ruszyło mnie dziś kiedy przeczytałem bzdury o PZPR. W 1989 wspolnie z Nim jako
            członkowie NZS-u organizowaliśmy strajk okupacyjny na uczelni, przeciwko
            powołaniu na Ministra Oswiaty pana Wiatra ( komunistycznego sługusa) mielismy
            wtedy wspolnego wroga i wspolne klopoty, włącznie z wydalenieniem z uczelni.
            Jakub na czwartym roku był w 1991, a PZPR rozwiązało sie w styczniu 1990. To
            tyle panie "studencie". Tak na marginesie, czy nie jest pan studentem
            Uniwersytetu Marksistowsko-Leninowskiyłego, tam studiowały a jeśli dalej działa
            to studiują takie nieuki jak pan i panu podobni nieudacznicy, którzy nie są w
            stanie policzyć do pięciu, piszę do pięciu bo studia Jakuba trwały pięć lat. Co
            do BBWR to nie wiem czy był w nim czy nie był, ale wiem jedno BBWR wtedy kiedy
            istniało, było w Sejmie partią opozycyjną do postkomuny Pana Millera i
            Kwaśniewskiego. Tak więc jakie mogły być korzyści z przynależności do takiej
            partii. To tyle jak pamiętam Jakuba to ma w nosie te wasze wypociny i sie nimi
            nie przejmuje, ale was to mi szkoda TOWARZYSZE bo jeśli uciekacie się do takich
            metod to tak naprawde nic na Niego nie macie, a jeśli sie nie zmienił (a na to
            liczę) to wam parę rzeczy ( jeśli macie coś na sumieniu) powywleka, oj
            powywleka. Nie muszę być anonimowy Jacek Rożek.
            PS. pomylić PZPR z PRL to nie omyłka - to kołtuństwo
      • Gość: Rasputin Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.elsat.net.pl 01.08.07, 18:48
        Drogi Pacjencie,

Jak rozumiem Ty również przez wrodzoną skromność nie przedstawiasz się, robiąc osobiste wycieczki do J. Chmiela. Napisz o sobie, kim jesteś, co porabiasz jeśli tak chętnie wypisujesz o CUDZYM, prywatnym życiu, chowając się za klawiaturą, bezpiecznie w domu, jak ostatnia ciocia.
        I napisz do jakiego lekarza chodzisz próbując - jak na razie bezskutecznie - wyleczyć się z obsesji nt. Jakuba.
    • Gość: banita Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 01.08.07, 07:52
      kolega Kuby?Ile pan Jakub panu płaci,że pozwala pan nazywać się jego
      kolegą??Ludzie pokroju Jakuba prawdziwych kolegów już dawno NIE MAJĄ.A tak przy
      okazji,nawet pan nie wie jacy PACJENCI rządzą tym krajem.Nasz pacjent nie dorósł
      im do pięt.
    • Gość: Banita Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 01.08.07, 21:14
      Rasputin?Chyba chodzi o rozmiar indolencji a nie o...?Bronisz Jakuba jak
      Kaczyński ostatnio broni Leppera.Na moje UCZULENIE czy jak to
      nazywasz......lekarstwa NIE MA i NIE BĘDZIE.Nie znoszę hipokrytów.Mam nadzieję
      ,że wiesz co znaczy to określenie.
      • Gość: ggggg Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 21:32
        Wiem co znaczy hipokryta, ciebie oznacza Banita!
    • Gość: wojtek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 67.159.44.* 02.08.07, 18:15
      Znowu zrobiło się gorąco.
      Chmiel ma udziału w fabrykach wody mineralnej i można spokojnie przypuszczać, że
      załatwił sobie te upału przy stoliku.
      Wiadomo UKŁAD i PO, a normalni ludzie muszż pracować, żeby zdobyć taką kasę.
      Nie ma to jak w porę dorwać się do koryta.
      • Gość: kolega chmiela 2 Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.07, 19:59
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> a normalni ludzie muszż pracować, żeby zdobyć taką kasę"

Jakubowi nikt tej kasy nie dal. Ciezko pracowal i wiecej zrobil dla tego miasta
        niz ty darmozjadzie. Szkoda ze tego nie wiesz a gadasz bzdury...
        • Gość: ggggg Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 21:33
          Ciekawe jak się żyje banicie na milicyjnej emeryturze
        • Gość: wojtek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:01
          Darmozjad darmozjadem, ale z Chmiela to dopiero darmozjad.
          Z Księdzem załatwili sobie u Pana B. deszcz i teraz obaj się nachapią.
          Przecież wszem i wobec wiadomo, ze obaj mają procenty od produkcji parasoli i w
          dodatku prowadza mała hurtownię sprzedającą takie chińskie badziewie.
          Wiadomo już z czego finansowana była kampania Jakuba.
          Jeszcze trochę deszczu i będzie miał na nowe wybory.
        • Gość: bolekilolek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:35
          Gość portalu: kolega chmiela 2 napisał(a):

> Gość portalu: wojtek napisał(a):
          >
          > > a normalni ludzie muszż pracować, żeby zdobyć taką kasę"
          >
          >
          >
          > Jakubowi nikt tej kasy nie dal. Ciezko pracowal i wiecej zrobil dla tego
          miasta
          > niz ty darmozjadzie. Szkoda ze tego nie wiesz a gadasz bzdury...

prosze dokladniej, co p. Chmiel zrobił dla miasta?
          • Gość: Wojtek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 67.159.44.* 04.08.07, 16:09
            Nie wiem co zrobił dla miasta, ale ja właśnie ciężko pracuję i szlag mnie trafia
            jak widzę pogodę za oknem.
            Wieje wiatr i Chmiel na produkcji wiatraczków znowu "kosi" ciężką kasę.
            "Ktoś" z układu musiał mu podpowiedzieć ten biznes, przecież sam by na to nie wpadł.
            Siedzieli sobie przy stoliku z proboszczem i Układem i wymyślili jak zdobyć kasę
            na wybory do sejmu.
            Kurcze! My musimy pracować, a niektórzy tylko kasiorkę koszą. I gdzie tu
            sprawiedliwość?
            • Gość: obs Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.07, 20:18
              bardzo tandetny z ciebie prowokator... bardzo...
              • Gość: Wojtek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: 67.159.44.* 04.08.07, 21:41
                :-)
                Jaki prowokator?
                Po prostu Polak.
                Ktoś ma więcej niż ja to, albo ukradł, albo wykombinował ( znaczy to samo ).
                Jeżeli nawet nie, to i tak nie wezmę się do pracy, tylko będę modlił się żeby mu
                się spaliło.
                :P
    • Gość: zyga ze strzybnicy Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:40
      "lekarz, komentuję twoje uwagi do postu pacjenta" ale jaja, przecież Pacjent i
      Banita to ta sama osoba. Jak by sie zastanowić to ten temat ciągną dwie góra
      trzy osoby pod różnymi ksywkami.
    • Gość: Banita Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 04.12.07, 15:10
      Od dłuższego już czasu krąży wsród mieszkańców Tarnowskich Gór konkurs którego
      pytanie brzmi-"kto jest tarnogórskim Stokłosą"? ?Który jak wzmiankowany robi z
      wszystkimi co chce i jak chce???I ten tarnogórski Stokłosa skończy
      podobnie.!Główną nagrodą jest uścisk"banity"
      • Gość: fann Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:11
        Banita jeśli masz takie mocne dowody to wal z nimi do prokuratury
        albo na policje a nie zawracaj nam głowy tymi swoimi skrobankami.
    • Gość: kicia 40 Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:36
      znam go bardzo dobrze i nie jest potworem ,lecz człowiekiem który był w
      odpowiednim czasie i miejscu ! Dlatego nie stoi w nim lecz brnie dalej! Tacy też
      są!!!!
      • Gość: Adam-kolega Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 30.01.08, 19:20
        podobno prawda krytyki się nie boi.Czy peany pochwalne na cześć urody wybranki
        Jakuba, też MU sie nie podobają?A tak Mu chciałem wleżć do dupy bez mydła.Może
        uda się przy innej okazji.
      • Gość: Adam-kolego Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 30.01.08, 19:24
        Kicia 40.Czy aż o tyle lat jestes młodsza od wybranki Jakuba?
        • Gość: GOSC Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:26
          ja też byłem na kilku posiedzeniach rady w tarnowskich górach i
          uważam że ten facet myśli, ma wizję nie na pięć dni ale na 5 lat.
          odważnie głosuje i się nie układa z władzą.
          • Gość: Banita Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 08.02.08, 18:11
            MIECIU...... Ma Pan duże predyspozycje intelektualne aby zostać następnym
            posłem PO.Czytałem 7/ siedem /razy Pana post.I dopiero za ósmym razem
            zrozumiałem sens Pana wypowiedzi.Czy Jakub nie ma już bardziej inteligentnych
            obrońców???.
    • Gość: edik Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 23:32
      Miałem okazję spotkać kiedyś pana Chmiela. Dał taki pokaz chamstwa, że większego w życiu nie widziałem.
      • Gość: Miecio Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 31.01.08, 10:49
        Wiesz co robią firmy gdzie szef jest miły???
        P L A J T U J Ą ! ! !

To że znacie go w większości tylko z tzw. TAPETY świadczą o tym
        wypowiedzi na tym dziale.
        Osobiście miałem z Panem Chmielem styczność dwa razy na głosowaniu
        RADY MIEJSKIEJ i przyznam się że był on w gorszej sytuacji bo ja
        wiedziałem że będzie głosował nie obiektywnie by wspomóc PROJEKTEM
        ZAPRZYJAZNIONEGO KOLEGE
        lub mało dla niego osobiście znaczącą pracę grupy zawodowej
        kilkudziesięciu ludzi.
        I co???
        Inteligentny człowiek na dobrym stanowisku.
        Nie dość że nie głosował za projektem Pana Burmistrza (który to
        projekt pomógł by koledze Pana Jakuba) to jeszcze GŁOŚNO WYRAZIŁ
        SWÓJ SPRZECIW ale tej grupie zawodowej postwił warunek który muszą
        spełnić by być bardziej przygotowanym na posiedzenie rady w 2008r.
        Co jeszcze bardzo ważne zaproponował swą pomoc,doradztwo i prawnika.
        I tak w moich oczach i nie tylko wymazał się MIT o Panu Jakubie.
        A tak poza tym to na tym posidzeniu Rady były różne projekty i nikt
        tam nie był tak przygotowany do tematów i zadawania tylu
        dociekliwych pytań ważnych dla naszego miasta jak Pan Chmiel.
        • Gość: hipokryta....... Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 05.02.08, 11:33
          to właśnie CAŁY JAKUB
    • Gość: Cypisek Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.ticom.pl 14.03.08, 20:11
      Jak wieść gminna niesie,podobno Jakub "ma inne zdanie"niż jego protegowany
      kolega z PO? Podobno ambicje POSŁA wzięły górę nad zachłannością RADNEGO? Wodę z
      ogniem trudno pogodzić.Nawet w interesach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: adam Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:48
        Chce zostać posłem?
        • Gość: gosc Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 09:17
          pamietam go jak prowadzil sklepm i fryzjera przy ul. Kosciuszki
          własnie razem z kolegą i co? JUZ NIE JEST KOLEGA. A wy mowicie ze
          wtym czasie studiowal.Czyli dopowiedzcie sobie sami. A tak na
          marginesie Jego Kolega radny ten od złomu jest cos warty?
      • Gość: DEMASKATOR Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:48
        Cypisek to przecież Banita ( ten sam ubecki sposób budowania zdań )
        a Banita wykazał się juz nie jeden raz swoim brakiem wiedzy i
        totalną ignorancją, najlepszym dowodem na to jest fakt że przestał
        pisać pod swoim dawnym nikiem bo wszyscy mieli go tu dosyć. Cypisek
        Banita Student daj już spokój człowieku i zajmij się swoim życiem. A
        tak przy okazji może ty chcesz zostac radnym, poslem albo
        burmistrzem ? kapusiów i U-beków w tym mieście nie chcemy
        • Gość: zenon Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:05
          A kogo chcesz?
          Kto to taki "my"?
          • Gość: demaskator Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 08:28
            ZORRO bedzie ok
    • Gość: orson Re: Jak Jakub Chmiel zdobyl tyle glosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:47
      Widziałeś?Opowiedz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka