Dodaj do ulubionych

koncert na stadionie w Chorzowie

IP: 82.160.181.* 16.06.07, 21:44
witam wszytskich, wybieram się pierwszy eaz na koncert na stadion chorzowski
na Red Hotów. Chciałabym wiedzieć, jak to wygląda organizacyjnie. Czy jest
straszny ścisk przed wejściem, czy każdego "przeszukują", co można ze sobą
zabrać, czy mozna wziąć parasol? wiem że wejście jest od 15 ale nie mam
zamiaru słuchać supportów i tak długo tam siedzieć, więc powiedzcie jak
najlepiej wejść? o której? dzięki za wszelkie wskazówki osobom, które już
były na koncercie w Chorzowie.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: melomano Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:32
      Hejka:) Byłem na Linkin Park/pearl jam. LP zaczęli od 19:15 a PJ od 21:30. choć
      wejście też było od 15:00 (ale tam były dwa supporty). Ludzi było jakieś40
      tysięcy. Na bramie spokój, na Open'erze była dużo ostrzejsza kontrola. Nie
      obszukują, żadnych "obrączek" na rączki, sprawdzają tylko bilet. Ale może teraz
      będzie inaczej? Też się wybieram :) Szczegóły:www.livenation.pl/koncerty.php
    • Gość: gosc Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: 64.61.117.* 23.06.07, 15:11
      najlepiej wchodzic po 16
    • anek130 Re: koncert na stadionie w Chorzowie 26.06.07, 19:16
      może ktoś jeszcze był na koncercie?

dzięki za odpowiedzi
      Ania
      • anuleczka69 Re: koncert na stadionie w Chorzowie 26.06.07, 23:26
        byłam na wielu koncertach tam i w innych miastach.Ogolnie wszystko jest ok w
        chorzowie!!!!.niestety osobistej kontroli nie ma!!!!Z parasolkami jest bardzo
        roznie,na genesis nie mialam niestety,z inni mieli i wygrali na tym(kiedys brali
        do depozytu parasolki -ale na meczach)Jak nie chcesz sluchac innych zespolow to
        mozesz przyjechac dokladnie na godzinke wystepu!!!najwieksze korki do wejscia sa
        przed koncertem!!!tez bede 3. o7. w chorzowie!!!!!pozdrawiam fanow dobrej muzyki!!!!
        • lukiszymi Re: koncert na stadionie w Chorzowie 27.06.07, 12:18
          Byłam pamiętnego 5 lipca 2005 roku na koncercie U2 w Chorzowie, wszystko
          opisane jest tu: www.pinezka.pl/content/view/1625/194/
          (sorry za zdjęcia ale aparat miałam kiepski wtedy)
          Parasolki nie bierz-bo to ostre narzędzie, najlepszy jest sztormiak:) wszystkie
          inne przeciwdeszczowe kurtki nie zdają egzaminu, oczywiście gdy pada deszcz. W
          razie dalszych pytań służę pomocą.
          • detroit Re: koncert na stadionie w Chorzowie 29.06.07, 10:56
            Byłem w Chorzowie na Metalice. Mimo że było ok 50 tysięcy to było spoko. Przyjechałem koło 16 i teraz wiem że to za wcześnie. Fakt auto zaparkowałem blisko ale co z tego. Było gorąco i człowiek szlajał się zanim zaczęli grać. Support to SlipKnot czy jakoś tam. Niezłe czubki. Co mnie zdziwiło to ewakuacja po koncercie. Zupełny spokój. Rzeka ludzi a tak spokojnie bez przepychanek.
            Bez obaw.
            Do zobaczenia na Red Hotach. Na stadion mam zamiar wejść koło 17,30
          • Gość: anek Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: 82.160.181.* 29.06.07, 14:45
            a w którym sektorze siedziałaś? bo ja ide na te droższe naprzeciw sceny.
            Wszyscy mi mówili, że na siedzące nie warto ale ja mam jakaś fobię, nie mogę
            być w tłumie, dlatego głównie mnie interesuje czy nie ma przepychanek przed
            wejściem po koncercie. No świrus ze mnie, bo musiałam o tyle drożej zapłacic za
            siebie i mężą a jeszcze wszyscy mówią, ze koncert na siedząco to nie koncert.

pozdrawiam
            wszystkich

Ania
            • lukiszymi Re: koncert na stadionie w Chorzowie 29.06.07, 15:54
              Na U2 miałam siedzące miejsca ale zapewniam Cię, że przez cały koncert nie
              usiądziesz no chyba że nudą powieje ale to chyba niemożliwe:) Przepychanek
              przed wejściem na koncert i po koncercie nie było.
    • Gość: gość Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 17:03
      podobno było super. czy to prawda?
      • Gość: anna Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: 82.160.181.* 06.07.07, 18:13
        oczywiście, że super !! niepowtarzalna atmosfera !!!

Ania
        • Gość: gość Re: koncert na stadionie w Chorzowie IP: *.strong-pc.com 09.07.07, 15:14
          szkoda że tak żadko są takie koncerty w Polsce :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka