Dodaj do ulubionych

Co robi Pani E.Su.?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:40
Polecam komentarz zaniepokojonego i poinformowanego rodzica:
www.tg.net.pl/blog/susek.php?id=228#cmt
Widziałam wczoraj Panią E.Su. jak wchodziła do Ekonomika !!!
Co się dzieje w tej szkole? Powrót marnotrawnego dyrektora na stołek?
Kiedy kolejna rozprawa w Sądzie Pracy??
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:16
      W Gwarku pisali że kolejna rozprawa w sierpniu ...
      Chodzą słuchy, że Starosta pogrąży E.S. mocno, bo ma swoje za uszami
      i są na to dowody ...
      • Gość: gość 2 Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:22
        Słyszałam, że prowadzi rodzinę zastępczą. Biedne dzieci.
        Miałam z nią lekcje fizyki. Strach się bać :)
      • Gość: Andrzej Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:11
        Jeżeli mogę cos powiedziec na ten temat ,to nikt dotychczas nie pogrążył tak
        starosty jak ta Pani.Uczyła moje dzieci- jest dobrym nauczycielem.Parę razy
        pomogła nam w wyjątkowo trudnych sprawach.
      • Gość: Radek Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:30
        Człowieku Starosta już jest pogrążony,czy nie wiesz kto jest jej pełnomocnikiem
        w sądzie? Te dwie panie w komplecie to KATASTROFA dla starosty.On się sam
        pogrążył.Wszyscy o tym wiedzą, że wtopił niemiłosiernie.Ciekawe czy się w ogóle
        z tego wygrzebie. Ja na jego miejscu zszedłbym im z drogi czym prędzej póki
        jeszcze jest czas..Zdaje sie, że są dwie sprawy w sądzie, a mówi się ,że
        wkrótce będą kolejne. Strach sie bać.
    • Gość: aaa Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:18
      Super zdjęcia na jej blogu :):):)
      Czy ona się nie widzi w lustrze ....
      • Gość: iiiii Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:57
        Śmiem twierdzić, że ona nie ma wstydu, niestety!!! A tak na marginesie to chyba
        nie ma co sie dziwic staroście skoro był z niej taki urzędnik jak i nauczyciel,
        hahaha. Zawsze mówiłam,że nauczyciel do niczego się nie nadają i chyba coś w tym
        jest, znowu niestety.
        • zambak Re: Co robi Pani E.Su.? 12.07.07, 14:33
          Podzielam to zdanie, nauczyciele do niczego się nie nadają. A co do zdjęć na
          blogu to rzeczywiście prawdziwa katastrofa.
          • Gość: uczeń I LO Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:57
            Zambak, chyba trochę przegiąłeś z opinią o nauczycielach.
            Zastanów się ilu nauczycielom zawdzięczasz wykształcenie.
            Były i obecny burmistrz też sa nauczycielami. Czemu Ty nie startowałeś
            w wyborach ... (może ty się do niczego nie nadajesz i nic sobą nie
            reprezentujesz)
            • zambak Re: Co robi Pani E.Su.? 12.07.07, 15:10
              Temat rzeka. To prawda nie powinno się uogólniać i tu przynaję się do błędu i
              przepraszam tych nauczycieli którzy rzeczywiście reprezentują sobą wyskoki
              poziom, kilku takich znam.
              Wykształcenie zawdzięczam sobie i moim rodzicom, nauczyciele pobierają pensje
              za swoją pracę i tak jak cała reszta prawcowników powinni ją uczciwie
              wykonywać.
              W wyborach nie startowałam, bo się do tego nie nadaję, więc tu masz rację,
              uczniu I LO.
              A czy sobą nic nie reprezentuję i do niczego się nie nadaję to już nie Tobie
              oceniać( tutaj Ty przegiąłeś ), mnie również. Ocenę pozostawiam obiektywnym
              osobom trzecim. Pozdrawiam.
          • Gość: nauczyciel Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:07
            Szanowna Pani iiiii oraz panie zambak Zapraszam serdecznie na jeden
            tydzień albo nawet dzień do jakiejkolwiek szkoły, a zobaczycie, czy
            faktycznie nauczyciele do niczego się nie nadają. Dzisiejsza młodzież
            wymaga nadzwyczajnego podejścia, nerwów i wytrawałości w pracy w szkole.
            Przyczyniają się do tego oczywiście także rodzice.
            I jeszcze jedno: nauczyciele są także rodzicami, więc proszę o powściągliwość
            w opiniach na nasz temat.
            PS. A jedna dziwna Pani E.Su nie świadczy o tym, że wszyscy nauczyciele
            tak się zachowują jak ona.
            • zambak Re: Co robi Pani E.Su.? 12.07.07, 17:03
              Świetnie zdaję sobie sprawę jak wygląda dzień w szkole. Przeprosiłam już za
              uogólnienie, którego się dopuściłam.
              Każdy człowiek sam wybiera sobie zawód, zgodnie ze swoimi predyspozycjami i
              upodobaniami. Być może zawód nauczyciela do łatwych nie należy. Nie wiem, bo
              nie przepracowałam ani jednego dnia w szkole. Jednak nie jest to jedyny zawód,
              który wymaga odpowiedniego podejcia, nerwów i wytrwałości. Jeżeli któregoś z
              nauczycieli tak bardzo to męczy to powinien zmienić zawód i pracę.
              Sama jestem rodzicem i nigdy nie bede nastawiala swojego dziecka przeciw
              naucyzcielom poniewaz staram sie uczyc szacunku do wszystkich.
              Mam rowniez dwoch nauczycieli w rodzinie i niestety nie moge o nich dobrego
              slowa powiedziec, chociaz szanuje ich jako ludzi. Byc moze moja opinia jest
              owocem bardzo zlych doswiadczen.Nikogo nie chcialam tym postem urazic. Jezeli
              ktos tak sie poczul to kolejny raz przepraszam.
              • Gość: iiiiiiii Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:07
                Panie szanowny nauczycielu proszę czytać ze zrozumieniem tekst!!! Nam z zambak chodziło głównie o to, że nauczyciele nie nadają się do polityki, a często nie wiedzieć czemu właśnie tego fachu próbują się chwytać. Nie poddawaliśmy ocenie waszej jakże niezwykle "cięzkiej pracy" - chociaż ja osobiście podchodzę do tego z dużym dystansem. I przyznaję rację innym,że rzeczywiści zdarzają się nauczyciele z prawdziwego zdarzenia i ja również takich na swojej drodze spotkałam i do dziś podziwiam, ale Ci własnie nauczyciela zajmują się swoją pracą, a nie realizują swoich chorych ambicji w polityce. I tylko o to nam chodziło!! Natomiast kwestia pracy nauczycieli i sposobu w jaki ją wykonują to już temat na osobny wątek.
                • Gość: gość nowy Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:24
                  Po raz kolejny widać, że w życiu, w szkole i w polityce
                  trzeba uważnie ważyć słowa. Uważam , że uogólnianie to
                  jest najgorsze co może spotkać każde środowisko.

PS. Nie znam Pani E.Su. ale blog ma powalający :)
                  • Gość: Rodzic Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:17
                    Normalny, ani dobry, ani zły ,jak pozostałe(z wyjątkiem tych na których nie ma
                    żadnego wpisu)
            • Gość: Marzena Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:14
              Uczyła mnie fizyki. Nie miałam kłopotów, chociaż fizyka to trudny
              przedmiot.Panią Susek lubię ,a fizyki raczej nie.
            • Gość: Jola Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:33
              Nie rozumiem o co chodzi.Była moją wychowawczynią. Fajna babka, można z nią
              było konie kraść.
            • Gość: Gosc Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:43
              ONA jest spoko.Chciałbym, żeby wróciła.Ale podobno nie wróci. Szkoda.
        • Gość: Uczeń Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:26
          Znam starostę i znam Panią Susek. Nie ma się jej co dziwić, że podała go do
          sądu.Ona jest osobą., która jak coś sobie postanowi to doprowadzi to do końca ,
          bez względu na okoliczności.A co do starosty to sprawa sądowa pani Susek jest
          chyba jedną z wielu.Czytałem w gazecie, że przegrał w sądzie sprawę o
          mobbing.To chyba nie jest wymarzony szef.
        • Gość: JAREK Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:37
          Masz prawo twierdzić co chcesz. A staroście to raczej trzeba współczuć, ha, ha.
      • Gość: Marek Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:33
        Rzecz gustu.A o gustach się nie dyskutuje.
        • Gość: gość Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:14
          Pozostawmy sprawę biegowi rzeczy.Tym bardziej, jeżeli sprawę rozstrzygnie
          sąd.To chyba nie był dobry pomysł, aby na nowo uaktywniać ten temat. Zresztą
          słyszałem ,ze na sądzie się nie skończy.Ale ludzie mówią różne rzeczy.Dlatego
          należy zamknąć ten temat i poczekać na rozwój wydarzeń.Z pewnoscią doniesie o
          wszystkim prasa lokalna.
        • Gość: Marek Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:18
          Nadal nie odbierasz komórki.Czy moge liczyć na jakikolwiek gest z Twojej strony?
      • Gość: Marek Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:49
        Masz prawo do własnej opinii.Mi ciagle sie podoba......
        • Gość: My Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:17
          Elu, wroć ....do nas i ....dla nas.
    • Gość: Ania Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:30
      Nic się nie dzieje. Są wakacje.
    • Gość: gość Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.strong-pc.com 23.07.07, 11:00
      prowadzi swojego bloga na www.tg.net.pl polecam!
    • Gość: kik Re: Co robi Pani E.Su.? IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 10:09
      kim ona właścieiw jest? czym się zajmuje? nie znam jej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka