forman5 Re: PYŻOWICE w powietrzu 30.08.04, 20:39 Ruch w powietrzu jak się patrzy ! Nawet nocą latają ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: PYŻOWICE w powietrzu 30.08.04, 20:55 forman5 napisał: > Ruch w powietrzu jak się patrzy ! > Nawet nocą latają ! noooo..... ale myśla że nic mi sam nie sleci...? raz jedną awionetką mioł problemy z podwoziem... wylądował kajś na drodze.... ale to boła awionetka.... a te pasażerskie są feeest duże.... o zagraniczne sie nie obawiom... boja sie tego so z warszawy leci abo z poznania.... śmigłowy... larma robi feeeeest.... tamtych prawie nie słychać!! to je latająca bomba zegarowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: PYŻOWICE w powietrzu 30.08.04, 22:06 kurcze nad moim domem są 2 korytarze;/ ale dom ubezpieczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
emarx Re: PYŻOWICE w powietrzu 31.08.04, 13:26 Nie ma się co przejmować. Samoloty podchodzące do lądowania na Heathrow lub we Frankfurcie lecą nad centrami miast. Tam w pół dnia przelatuje chyba tyle samolotów co do Pyrzowic w ciągu roku. Ja się cieszę bo przynajmniej jest się na co popatrzeć :-) Pzdr, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa B. Re: PYŻOWICE w powietrzu IP: *.kalety.net / *.kalety.net 31.08.04, 21:23 Mysle, ze ryzyko ziazane z katastrofa lotnicza jest bardzo niskie. Osobiscie mam nadzieje, ze lotnisko w pyrzowicach bedzie sie dalej rozwijalo.Poniewaz jako obywatelka innego kraju, byloby to dla mnie i wielu innych ludzi wielkie udogodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś