Gość: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 10.08.03, 23:51 czyli Centrum Informacji Aferalnej... ten gosciu jest z kosmosu!! kretyn. z kuzynem zadzwonilismy tam. ale chcielismy rozmawiac tylko z Andrzejem. nikomu innemu nie ufamy tam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: CIA Leppera... 11.08.03, 14:58 niech to jego CIA sprawdzi kto jest odpowiedzialny za stan posla zywca sprzed wypadku (2,6 promila, 150 km/h, bez zapietych pasow i drzewo, ktore okazalo sie nie byc gumowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: CIA Leppera... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 15:16 yasny napisał: > niech to jego CIA sprawdzi kto jest odpowiedzialny za stan posla zywca sprzed w > ypadku (2,6 promila, 150 km/h, bez zapietych pasow i drzewo, ktore okazalo sie > nie byc gumowym) > > hehehe ale najbardziej rozbawil mnie fak ze Andrzej L. w wywiadzie zapewnial iz sprawdzone zostana wszystkie sygnaly o aferach w szeregach samoobrony. nie bedzie litosci i sprawdza wszystko i wszystkich, co do ktorych zgloszone zostana zastrzerzenia. tymczasem chwile pozniej jak redaktor spytal sie Andrzeja co z jakimstam gosciem (nazwiska nie pamietam), co do ktorego istnieja jakies korupcyjne niejasnosci i czy jego sprawa tez zostanie zbadana, Andrzej odparl: - Nie! Ja go znam osobiscie i wiem ze to czlowiek prawy itp itd i co do niego nie ma najmniejszych watpliwosci. no to co Andrzej sobie w kulki leci?? jak sprawdzac to wszystkich, a nie tylko niektorych.... smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: CIA Leppera... IP: proxy / 192.168.3.* 11.08.03, 15:59 Pomysł owszem dobry,ale z dowodami może być różnie(wąglik w Klewkach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: CIA Leppera... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 18:06 Gość portalu: Forman napisał(a): > Pomysł owszem dobry,ale z dowodami może być różnie(wąglik w Klewkach). owszem powinno byc cos takiego, ale nie sterowane przez jedna partie. wogole powinno byc odpartyjnione. a jak slysze Andrzeja, ze jednego przeswietli a drugiego nie bo go zna... no to sorry, ale dla mnie to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś