Gość: aaa IP: 87.205.6.* 01.06.09, 10:27 Czy w dniu dzisiejszym organizowane są jakieś imprezy dla dzieci na terenie Tarnowskich Gór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 13:55 Zajrzyj na stronkę urzędu miasta Tarnowskie Góry. Coś tam o dniu dziecka było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dzień Dziecka IP: 87.205.6.* 01.06.09, 14:13 sprawdzałam, jest tylko informacja na temat wczorajszego pikniku w Reptach... Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 14:31 Niczego szczególnego z okazji dnia dziecka nie znalazłem. Poza jakimś festiwalem piosenki dziecięcej w domu kultury. Najlepiej samemu zorganizować dziecku ten dzień. Pizzeria, McDonald, park wodny lub bajery typu Anifantazja (nie znam się - nie wiem czy jeszcze w ogóle istnieje;P) i jej podobne zawsze powinno się wziąć pod uwagę. Ile dziecko/dzieci ma(ją) lat? Wszystko zależy od grubości portfela rodziców. Czasem po prostu wystarczy potrójne kieszonkowe (odprawa). W końcu wakacje idą. Dziecko nie może jechać z pustymi kieszeniami (fajki, piwo i imprezki za darmo nie są:D). Nie mam pomysłów. Szukaj po domach kultury, świetlicach itp. Przy poniedziałku nie będzie tego za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dzień Dziecka IP: 87.205.6.* 01.06.09, 14:58 Dzięki za zaangażowanie :) Kieszonkowe na fajki i piwo na razie odpada, mały ma 2 lata... ;) Chyba wybiorę się do Figli-migli... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 21:21 A może tak z okazji jego święta poczytać dziecku książkę przed snem. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dzień Dziecka IP: 95.171.200.* 02.06.09, 16:40 gdzie te figle migle są ? na przyjaźni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dzień Dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:53 Na Pzyjaźni jest Ani Fantazja, a Figle Migle w centrum na Legionów figle-migle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś