wodnik74 18.12.03, 12:21 to co wigilia? jedno mnie tylko martwi - żeby ktoś nie wystąpił z opłatkiem ... o której się wybieracie - znaczy Ty i marceli? (sabby nie pytam, a trudny będzie pierwszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: dziś wieczorem 18.12.03, 12:22 wodnik74 napisała: > to co wigilia? > jedno mnie tylko martwi - żeby ktoś nie wystąpił z opłatkiem ... > o której się wybieracie - znaczy Ty i marceli? (sabby nie pytam, a trudny > będzie pierwszy :))) no nie wiem. poewno jakoś po 18.0 jeszczem nie gadał z drobiem na ten temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wodniku 18.12.03, 12:44 coś mi gada, ze masz świetny na dziś horoskop. Na jutro również...i td... Chyba jednak nie będę pierwszy mimo, ze należałoby choćby z powodu, że ktoś musi. Pewnie się jednak spóźnię...już ubolewam...już ubolewam... trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Wodniku 18.12.03, 12:47 trudny2002 napisał: > coś mi gada, ze masz świetny na dziś horoskop. Na jutro również...i td... > Chyba jednak nie będę pierwszy mimo, ze należałoby choćby z powodu, że ktoś > musi. > Pewnie się jednak spóźnię...już ubolewam...już ubolewam... > trudny;-)) Pamiętam tylko, że w zeszłym roku byłeś pierwszy i patrzyłeś kto wchodzi :))) więc mam dobry horoskop? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dziś wieczorem 18.12.03, 12:45 wodnik74 napisała: > ja chyba koło 19 podejrzewam, że się jeszcze spotkamy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dziś wieczorem 18.12.03, 12:49 tzn. nie podejrzewasz, że wejdziesz i wyjdziesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dziś wieczorem 18.12.03, 12:50 wodnik74 napisała: > tzn. nie podejrzewasz, że wejdziesz i wyjdziesz? :))) podejrzewam, że wejdę, usiądę i wyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dziś wieczorem 18.12.03, 12:53 powinno być, wejdę, usiądę, posiedzę i wyjdę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dziś wieczorem 18.12.03, 13:21 wodnik74 napisała: > dobrze że nie walił toporem tudzież raził morem. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dziś wieczorem 18.12.03, 13:49 wodnik74 napisała: > albo wywijał worem właśnie tego rymu chciałem uniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dziś wieczorem 18.12.03, 13:54 nie wiem czemu chciałeś go uniknąć - jeśli dlatego że banalny - trudno, biorę to na siebie :)) jeżeli że nieprzyzwoity - cóż, ja w mojej wrodzonej niewinności nie pomyślałam nawet, że coś może być nie tak ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś