nm.buba011 16.09.14, 09:42 - aktorzy, co prawda nie wszyscy, potrafią niekiedy lepiej obserwować świat i wyciągać wnioski, niż nie jeden psycholog z dyplomem. Poniżej, co zauważał Gustaw Holoubek. silvarerum.eu/strazak -tekst Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urko70 Re: ... nieporozumienia w "dyskusji" 16.09.14, 12:13 Opowiastka przednie niemniej starsza od węgla. Gdzie tu temat do dyskusji czy jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link
nikodem123y Re: ... nieporozumienia w "dyskusji" 16.09.14, 16:15 Według relacji Krystyny Sienkiewicz było bardziej skrótowo: - Pierdol się, strażaku! Sienkiewiczowa potrafiła nadać tej wypowiedzi odpowiedni ton. Gdy to usłyszałem, to tym bardziej zauroczyła mnie Kalina. Takie pomieszanie onirycznego seksapaelu i wulgarności. Z jednej strony: "Ratunku! Na pomoc ginącej miłości. Ślę swoje S.O.S!" A z drugiej: "Pierdol się, strażaku". Uwielbiam takie osobowości! Odpowiedz Link
nikodem123y buba - pierdol się strażaku 16.09.14, 16:43 Nie ma znaczenia, czy Twój wpis jest zgodny z tematyką forum. Wielkie dzięki, że przytoczyłeś tę historię. Ja ją znałem tylko do połowy - do "pierdol się, strażaku". Akcji z Brylską ani z Dziewońskim nie znałem. Odpowiedz Link