Dodaj do ulubionych

:D Sen o forum...

24.05.20, 02:23
- jak Bozie kocham, może dlatego ze mam dzisiaj migrenę i nad ranem zażywałam tabletki, ale pamiętam później przed wstaniem śniło mi się ze miałam jakiś doskonały temat na nasze forum,
i żeby nie zapomnieć zapisałam w notatniku, potem w jakimś pomieszczeniu dyskutowałam z jakimiś ludźmi (w życiu nikogo nie widziałam, nie znałam, ale to wyglądało jak praca w jakiejś redakcji) i to byliście Wy, pracowaliśmy nad "wydaniem" wątku 😂
Co za szkoda ze nie pamiętam o czym był, lolol
Czemu mi się tak śniło, nie mam pojęcia.
Może ktoś się tu zna na psychoanalizie lub chociaż posiada sennik egipski? 😄
A może ktoś z Was miał podobny sen?
lololololol

Minnie
Obserwuj wątek
    • nocnymarek2 Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 09:42
      minniemouse napisała:

> [...] mam dzisiaj migrenę [...]

Myślę, że to jest kwintesencja - że miewasz migreny, jak
      angielska królowa. Bo mnie to po prostu czasem łeb
      napierdala i zazdroszczę tym szlachetnie urodzonym,
      co miewają migreny.

O forum mi się jeszcze nie śniło, ale, że mi się wiersze
      i kolumny nie zgadzały w sudoku.
      • aqua48 Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 10:42
        Ból głowy, a migrena to dwie zupełnie różne przypadłości, które trudno porównać. Nie jestem też pewna czy królowa angielska cierpi na migreny, nie życzę jej tego.
        Ja miewam sny kolorowe, często dość męczące i z nieoczekiwaną akcją, niekiedy też śnię w obcych językach, ale forum jeszcze nigdy mi się nie śniło, Minnie otrzymujesz palmę pierwszeństwa!
      • annthonka Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 11:29
        Różnica pomiędzy na****laniem głowy, a migreną jest duża, serio nie życzę, ani królowej angielskiej, ani nikomu innemu, żeby musiał się o tym przekonywać.

Ja po tryptanach miewam bardzo wyraziste sny, ale żadne forum mi się jeszcze nie śniło. Minnie, jesteś najlepsza smile
      • baba88 Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 12:16
        Migrena to schorzenie.Współczuję bo mnie to zwyczajnie łeb na^%$#la.Nie śnię nigdy o internecie ale zdarzaja mi sie takie sny gdzie niby gram w filmie, wszyscy mnie uważają za aktorkę a ja wiem że nie jestem i że sie wydasmileW realu niczego zawodowo nie udaję, dziwne.
    • engine8 Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 20:14
      Widocznie to najwazniejszy problerm jaki masz smile
    • lumeria Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 23:16
      >O forum mi się jeszcze nie śniło, ale, że mi się wiersze i kolumny nie zgadzały w sudoku.

O, ja często śnię o wypełnianiu sudoku. smile Ciekawe co sennik egipski na to? big_grin
      • minniemouse Re: :D Sen o forum... 24.05.20, 23:38
        A to ciekawe z tym sudoku - może to telepatyczne wezwanie do Mensy?
        Co do królowej angielskiej to naprawdę tak, ma migrenę, stad zapewne ten dowcip. podobno leczy się homeopatycznie belladonna. może powinnam spróbować? belladonna - wilcza jagoda - to roślina z rodziny Psianki (Solanaceae), dopiero będę miała ciekawe sny. a dawniej panie używały jej jako zakraplacza do oczu aby mięć ponętnie rozszerzone źrenice.

Minnie
        • lumeria Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 01:01
          Do sudoku tak wiele cylindrów w głowie nie potrzeba - to jest tylko układanie znaczków smile Żadnej matematyki w tym nie ma, ale ze są numerki to niektórym 'dyskalkulia' się włącza na sam widok.

Ponizej symbol sudoku dla przerażonych. W razie gdyby miało się komuś śnić! I nie mógł rozwiązać.... big_grin

https://www.dyslexia.me/wp-content/uploads/2014/01/symbolsudoku.png
          • minniemouse Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 01:09
            Podejrzewam u siebie dyskalulie - nigdy żadnego sudoku nie rozwiązałam, podczas gdy taki np mah-jong albo free cell mam w małym palcu, i jestem na ekspert level.
            jak to się robi, mogę prosić o wskazówki?

Minnie
            • lumeria Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 01:28
              Ten obrazek to sudoku z symbolami zamiast numerków. W zwyklym sudoku jest 9 symbolow, tutaj tylko cztery.

W każdym kwadracie 2x2 musi sie znalezc kazdy z czterech symbolów, tak samo w każdym szeregu oraz w każdej kolumnie. I teraz trzeba sie pogimnastykowac, by pogodzic te wymogi. smile
              • lumeria Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 02:54
                symboli? symbolów? hę? big_grin
                • minniemouse Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 07:17
                  chyba symboli.
                  skomplikowane, i jedno i drugie 😄🤪
                  • lumeria Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 13:17
                    ty rozumieć? big_grin
                    • minniemouse Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 23:55
                      jak po cztery kratki i obrazki, to ja trochę kapować big_grin
                      • minniemouse Re: :D Sen o forum... 25.05.20, 23:56
                        ps
                        ale tylko z żabami. z innymi kreaturkami za ząb!
          • x94x Re: :D Sen o forum... 05.06.20, 22:32
            Rozwiązałam w półtorej minutysmile
    • x94x Re: :D Sen o forum... 05.06.20, 22:21
      Może '"Pogaduchy do poduchy"? smile
    • bene_gesserit Re: :D Sen o forum... 05.06.20, 23:17
      A mi się śniła pandemia, tylko prześladowcą nie był wirus, ale kobieta o przepitym głosie, przebrana w zużyty kostium królika. A potem było już tylko gorzej.
      • minniemouse Re: :D Sen o forum... 06.06.20, 01:18
        o matko, odjazdowy sen smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka