us.foreign.policy 30.05.06, 14:11 Porobiłem parę zdjęć, żeby przybliżyć to spokojne choć niezwykle ciekawe miasto;) home.student.uu.se/mizu8219/Uppsala/ pzdr Andersson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka11 ojojoj 31.05.06, 08:58 Oj, mieszkalam tam kiedys. Zdjecie nr 463 - na Drottninggt - nie wiem jaka tam teraz jest restauracja, ale kiedys tam mieszkalam nad ta restauracja - to byl nr 12. Potem sie przeprowadzilismy na Luthagen. A teraz mieszkamy w Oslo....ale mamy sporo rodziny (zwlaszcza meza) tam.... Fajne miasteczko....a i za kazdym razem jak tam jestesmy, musze isc do Panini na pizze - UWIELBIAM....... Pozdrowienia Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: ojojoj 31.05.06, 21:36 Na Drottninggatan jest teraz pub, Fredmans sie nazywa. A fotki ladne, za miesiac by były jeszcze ladniejsze, szczegolnie jeden z mostkow na Fyrisån kolo kosciola katolickiego.. I jeszcze kilka perełek brakuje np. Flustret, Gustavianum, Hågahögen Pozdrawiam z Uppsali Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 szfedka 01.06.06, 13:49 A ty dlugo w uppsali mieszkasz? Jeszcze mam tam rodzinke....z Polski tez Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: ojojoj 01.06.06, 13:50 No to kiedys tez byl pub, tylko po lewej stronie od bramy, a po prawej restauracja.... D. Odpowiedz Link Zgłoś
bromboosia Re: ojojoj 20.07.06, 11:20 czesc Szfedko! jak milo slyszec kogos z mojego miasta :-) Jak masz czas i ochote to napisz na imla. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zdjęcia z Uppsali;) 03.06.06, 21:44 Fajne zdjecia! No i wiadomo gdzie studiujesz i gdzie mieszkasz:) Odpowiedz Link Zgłoś