mick27 21.04.07, 22:36 Witam, wybieram się w lipcu na tydzień do Danii. Czy ktoś z was ma może jakieś kontakty, adresy ludzi (może Polacy?) wynajmujących noclegi turystom. Zależy mi na Kopenhadze bądź najbliższej okolicy. W przyzwoitych warunkach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skagerak Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 22.04.07, 09:31 wszystkie hotele i inne miejsca noclegowe sa SPRAWDZONE przez dunski zwiazek hotelarzy i odpowiadaja normom obowiazujacym w Danii chcesz jechac kolego do jednego z najbogatrzych i najbardziej cywilizowanych krajow swiata a pytasz o tak prymitywne rzeczy ? w Danii zeby egzystowac trzeba miec mamone, nawet jako turysta Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 22.04.07, 10:37 Wejdz na www.google.pl i wystukaj kopenhaga noclegi. Tam wlasnie znalazlam najtansza oferte, czyli nocleg w schronisku mlodziezowym. Niestety jak widze stronka ta nie jest najnowsza i ceny sa dzis z pewnoscia wyzsze. Poszukaj wiec czegos innego na google. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mick27 Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 26.04.07, 13:16 Kolego, o tym, że trzeba mieć mamonę to ja wiem. I przecież nie pytałem o to. Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją najmocniejszą stroną? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinam10 Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 26.04.07, 13:06 Napisz, przesle Ci kilka propozycji! :) ewelinam10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 26.04.07, 17:02 bo mnie mierzwia takie zapytania, masz mamone, to wynajmij dobry hotel a bedziesz mial pewnosc, ze dostajesz dobry towar za pieniadze czy to dla Polaka az tak trudne do pojecia ? czy to tak trudno kliknac na google "dania-hotele" i samemu znalezc odpowiedni towar do zawartosci portfela ? jesli masz pieniadze, to tymbardziej nie powinienes pytac, a jesli juz to nie tu, kolego ja mam zwyczaj sam decydowac co jest dla mnie o´key, kazdy ma inne wymagania i gusta, ja ci poradze, ze to a to lokum jest dobre a tobie moze sie to nie podobac, nie odpowiadac i powiesz, co za balwan mi to doradzil, kapujesz moc przeciwko tobie ale mysle, ze sie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: Sprawdzone noclegi w Kopenhadze 30.04.07, 21:23 O rany facet ,wracaj do Polski ,Twoja frustracja sięga zenitu! Odpowiedz Link Zgłoś