Dodaj do ulubionych

Oslo, fiordy, biuro Fregata

25.05.09, 09:01
Czy ktoś z Panstwa zna biuro "Fregata ze Swinoujścia? A może ktos
był z nimi na wycieczce "Oslo, foirdy". Bardzo prosze o wrażenia i
opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: , biuro Fregata IP: 213.155.189.* 13.11.13, 16:34
      zdecydowanie nie polecam tego biura.BYLIŚMY NA WYCIECZCE W CZERWCU 2013, PROGRAM ZREALIZOWANY BIEGIEM NA NIC NIE BYŁO CZASU A PRZEWODNICZKA BEZCZELNA I ZŁOŚLIWA ZEPSUŁA CAŁKOWICIE ATMOSFERĘ.NA KAŻDE PYTANIE REAGOWAŁA AGRESYWNIE.SZKODA ZDROWIA I PIENIĘDZY.
      • Gość: Bożena Swarzędz Re: , biuro Fregata IP: *.uznam.net.pl 13.01.14, 10:43
        Jestem zaskoczona Pana wypowiedzią my również z rodzinką byliśmy z Fregtą na wycieczce w Kopenhadze i Szwecji.. w lipcu...byliśmy zachwyceni , za tak niewielkie pieniądze taka piękna wycieczka a wiedza i profesjonalizm Pani Ania- naszej przewodniczki jest godny podziwu W tym roku też w lipcu wybieramy się do Norwegi oczywiście z FREGATĄ ...Także z tego miejsca pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy !! Gorąco polecamy to biuro w Świnoujściu.
        • Gość: Beata Re: , biuro Fregata IP: *.147.222.91.grefnet.pl 27.07.16, 21:53
          Zgodze się z obydwoma powyższymi opiniami. Jeżeli planujecie wycieczkę z Fregatą ze Świnoujścia, to zapytajcie wcześniej kto będzie przewodnikiem. Jeżeli Pani Ania to można jechać w ciemno, bo będzie ciekawie i profesjonalnie. Natomiast jeżeli miała to by być Pani Genia to szkoda czasu, nerwów, pieniędzy, bo tak leniwej, antypatycznej i nie zaangażowanej kobiety w życiu nie spotkałam. Panią Genię omijać jak najdalej.
          • ewail Re: , biuro Fregata 28.08.16, 21:51
            Wczoraj byliśmy na wycieczce z p. Gienią - tragedia, ominęła jeden punkt zwiedzania ulicę Stroget w Kopenhadze, bardzo nieprzyjemna starsza pani. Program wycieczki z tego biura świetny, ale p.Gienia była dużym minusem!!!
          • karinakaniewska1982 Re: , biuro Fregata 21.01.17, 06:20
            Właśnie w Norwegii Byliśmy z panią Anią jest naprawdę rewelacyjna w tym co robi ... jeżeli chodzi o pania Gienie to nie mam zdania....
      • karinakaniewska1982 Re: , biuro Fregata 21.01.17, 06:14
        Ja gorąco polecam wszystkim planującym wycieczkę do Skandynawii właśnie biuro Fregata już wcześniej pisalam o pięknej wycieczce do Norwegii na której byliśmy w lipcu 2016 roku wraz z przyjaciółmi. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy korzystać z usług tego biura.. bo jeżeli chodzi o skandynawie mają dosyć bogatą ofertę i przede wszystkim bardzo tanie wycieczki
    • Gość: Piotr Warszawa Re: Oslo, fiordy, biuro Fregata IP: *.uznam.net.pl 13.01.14, 10:47
      Ja gorąco polecam... Na wycieczce Norwegia Fiordy Lodowiec z biurem fregata byłem w zeszłym roku ...niezapomniane wrażenia..super organizacja i co najważniejsze cena przystępna.. także polecam , jak do Norwegii to tylko z fregatą ze świnoujscia
      • aka10 Re: Oslo, fiordy, biuro Fregata 14.01.14, 22:45
        Gość portalu: Piotr Warszawa napisał(a):

> Ja gorąco polecam... Na wycieczce Norwegia Fiordy Lodowiec z biurem fregata był
        > em w zeszłym roku ...niezapomniane wrażenia..super organizacja i co najważniejs
        > ze cena przystępna.. także polecam , jak do Norwegii to tylko z fregatą ze świn
        > oujscia
        Przestancie spamowac, Ty i ta Bozena post wyzej.
    • Gość: sylwia Re: Oslo, fiordy, biuro Fregata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.16, 17:45
      Byłyśmy na tej wycieczce w sierpniu 2016.Trzeba się przygotować na miłego i doświadczonego kierowce Konrada,sympatyczną panią przewodnik Agnieszkę (duża wiedza o norwegach i Norwegi, bardzo pomocna ,szczególnie przy zakupach) oraz pan Ryszard (kultura osobista i profesjonalizm)
      Bardzo dobre wyżywienie,bardzo dobre hotele,wspaniałe niezapomniane widoki, krajobrazy. Zwiedziliśmy wszystko zgodnie z planem. To jest wycieczka objazdowa więc zrobiliśmy mnóstwo kilometrów-trochę uciążliwe ale da się wytrzymać .Pierwsza kolacja wykwintna, nie zapomniana. Oslo - piękne, zwiedziliśmy dużo Organizatorzy bawili nas cały czas, opowiadając różne historie, lub wyświetlając filmy. Nie było nudno. Polecamy wycieczkę (namawiam na miejsce siedzące po lewej stronie.) Trzeba jednak pamiętać, aby dostosować się zgodnie z zaleceniem i zapakować coś do jedzenia i ciepłe ubrania. Po tej wycieczce będziemy na pewno nie raz korzystać z usług biura Fregata.
    • karinakaniewska1982 Re: Oslo, fiordy, biuro Fregata 21.01.17, 06:09
      Wycieczka do Norwegii Z biurem fregata to strzał w dziesiątkę!!!
      fantastyczna, coś niesamowitego o czym zawsze marzyłam.
      Ponadto pilot pani Ania doskonały, profesjonalny, fachowy, wyjątkowy i sympatyczny człowiek.
      Jestem zachwycona organizacją przebiegu całej wycieczki oraz pracą pilota, który z zaangażowaniem panował nad całością.
      Polecam wszystkim planującym i niezdecydowanym tę wycieczkę. Wszystko świetnie zorganizowane, bardzo serdecznie dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka