mist3 26.09.09, 20:52 Polecam książkę o kotach online: www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/pdf/pamietnik-babuni.pdf Polecam również stronę fundacji, na której ta książka wisi: www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zejman1 Re: ksiązka online 26.09.09, 22:04 Nie wiem jak Wy, ale ja sie poplakalam. Zejmanowa Odpowiedz Link
vauban Re: ksiązka online 26.09.09, 22:34 Ten tekst znamy już od pewnego czasu. Owszem, przeczytałem sobie go znów niedawno. I płakałem identycznie jak za pierwszym razem. Mimo drobnych usterek redakcyjnych, to prawdziwa Wielka Historia małej kotki... Odpowiedz Link
kirke18 Re: ksiązka online 27.09.09, 08:52 Przez Ciebie przeryczałam sobotni wieczór, dziś wyglądam jak kameleon, nie że kolorowa- oczy mam na skórzanych słupkach, cudna książka. Odpowiedz Link
mist3 Re: ksiązka online 27.09.09, 19:57 ja też czytałam kilka razy i za każdym razem płakałam. A dlaczego wczoraj dopiero ją zalinkowałam - zainspirowało mnie kilka rzeczy: 1. Wątek o kocich książkach 2. poczytanie blogu dzidki o jej kotkach - tam jest również link do tej książki 3. rozmowa ws. pomocy na rzecz Fundacji - zbliża się święto Św. Franciszka - może zrobimy u nas w szkole jakąś akcję na jej rzecz. Odpowiedz Link