barba50 20.01.11, 18:07 Kubuś odszedł pod koniec operacji... Biegaj zdrowy za TM ['] Wiesiula przytulam mocno, wiem jak boli... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladziac Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:10 współczuję Wiesiunia,bardzo się smucę razem z Tobą Odpowiedz Link
alus59 Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:14 Biegaj za TM Kubusiu ['] - już nic nie boli ....................... Wiesiu - przytulam Cię bardzo mocno Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:14 To straszne.Wiesiu przytulam mocno. [*] Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:17 Myslam o Was Wiesiu caly czas. Czekalam na wiesci... Wiesiu, Kuba zostanie zawsze w Twej pamieci i Twoim sercu. Mial przy Tobie piekne zycie. Przytulam. Niewyobrazalnie mi przykro. Odpowiedz Link
emma_woodhouse Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:28 Wiesiu, tak mi bardzo, bardzo przykro( Mocno przytulam... Odpowiedz Link
0ffka Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:39 barba50 napisała: > Kubuś odszedł pod koniec operacji... > > > > Biegaj zdrowy za TM ['] > Wiesiula przytulam mocno, wiem jak boli... Boże... NIE!!! Śpij Kubusiu, śpij... tak mi smutno, płaczę Odpowiedz Link
beata197112 Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:47 Bardzo współczuję! Wierzę ,że kiedyś wszyscy się spotkamy w lepszym świecie i nasze kociska tam na nas czekają! Odpowiedz Link
0ffka Re: Kubuś za TM 20.01.11, 18:53 beata197112 napisała: > Bardzo współczuję! Wierzę ,że kiedyś wszyscy się spotkamy w lepszym świecie i n > asze kociska tam na nas czekają! Ja też w to wierzę... tak mi strasznie smutno Odpowiedz Link
scrivo Re: Kubuś za TM 20.01.11, 19:15 Bardzo współczuję! Wierzę ,że kiedyś wszyscy się spotkamy w lepszym świecie i nasze kociska tam na nas czekają! Serdeczne mysli dla Wiesi i dla Kubusia, gdziekolwiek jest na pewno nie cierpi. Ja takze wierzę głęboko że moje koty, i wszystkie wasze, i wszystkie niczyje, będą z nami przez wieczność. Odpowiedz Link
maryshaa Re: Kubuś za TM 20.01.11, 19:22 Moja Pańcia i Tanguś na pewno już się nim zajęli za TM Trzymaj się Wiesiu... Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Kubuś za TM 20.01.11, 19:22 Wiesiu kochana...strasznie mi przykro...uściski od naszych wszystkich łapek... Odpowiedz Link
garraretka Re: Kubuś za TM 20.01.11, 19:22 Bardzo mi przykro Wiesiu, zrobiłaś dla Kubusia wszystko, co było możliwe - dzięki Tobie Kotuś nie będzie musiał cierpieć. Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Kubuś za TM 20.01.11, 20:25 Strasznie mi przykro (*) Przynajmniej odszedł spokojnie, a nie cierpiąc, buuu. Wiesiu, przytulam... Odpowiedz Link
marysia191 Re: Kubuś za TM 20.01.11, 20:39 Weszłam szybko na forum, bo ciekawa byłam, jak tam Kubuś... Myslałam, ze ok... Bardzo mi przykro, wiesiu, bardzo Trzymaj się jakoś... Odpowiedz Link
wenagala Re: Kubuś za TM 20.01.11, 21:55 Nie wiem jak ukoić Twój ból Wiesiu. Ryczę z kotką na kolanach. Przytulam mocno....ech. Odpowiedz Link
jottka Re: Kubuś za TM 21.01.11, 00:46 wiesiu, tak mi strasznie przykro i smutno, bardzo ci współczuję Odpowiedz Link
mary4 Re: Kubuś za TM 21.01.11, 08:12 bardzo mi smutno, przytulam.... czesto los podejmuje sam decyzje, a my musimy zaakceptować..... myślami jestem z Tobą Odpowiedz Link
ahnija Re: Kubuś za TM 21.01.11, 08:52 [*] bardzo nam przykro. Jednak trzeba mieć nadzieję, że ten Lepszy Świat kiedyś dla każdego - i zwierzątka i człowieka - stanie się wspólnym udziałem i znów wszyscy będą razem. Odpowiedz Link
malgosiann Re: Kubuś za TM 21.01.11, 11:40 (*) dla Kubusia, Stella się nim zaopiekuje, biegajcie razem.... Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Kubuś za TM 21.01.11, 11:54 Wiesiu, ściskamy. Kubuś miał z Tobą dobre, pełne miłości życie. Odpowiedz Link
pamama Re: Kubuś za TM 21.01.11, 12:26 Strasznie mi przykro Wiesiu, musi ci być ciężko . Na pewno dałaś mu dobre życie w miłości i on to wie. Mam nadzieję, że nie cierpiał. Trzymaj się cieplutko , wszyscy jesteśmy smutni. Odpowiedz Link
gosiownik Re: Kubuś za TM 21.01.11, 13:26 Dopiero przeczytalam. Okropnie mi przykro. Sciskam mocno, trzymaj sie Wiesiu. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kubuś za TM 21.01.11, 16:14 bardzo współczuję doskonale znam to fatalne uczucie Odpowiedz Link
schiraz Re: Kubuś za TM 21.01.11, 17:48 Wiesiu płaczę razem z Tobą.. tak bardzo mi przykro, trzymaj się jak tylko zdołasz.. ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
kromisia Re: Kubuś za TM 21.01.11, 23:27 Kubusiu Kochany niech juz nic cie nie boli za TM....Wiesiu mocno Cie przytulam i bardzo wspolczuje. Odpowiedz Link
esimona Re: Kubuś za TM 22.01.11, 00:08 Bardzo smutna wiadomość - Wiesiu jesteśmy z Tobą Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Kubuś za TM 22.01.11, 00:13 Bardzo Wam dziękuję, w imieniu Kubusia i swoim. Dzisiaj jeszcze nie mogę pisać. Basiu, to zdjęcie Bunia jest piękne, swoje muszę odryczeć. Brakuje mi Kubusia, jego barankowania, pomiaukiwania, pieszczotek na kolanach gdy się wtulał w moją szyję i zadowolony sapał, rozplackanego ciała przy drzewku kiedy wymuszał gliglanie po grzbieciku, radosnego porykiwania przy szykowaniu jedzenia, żarliwego bełtania żwirku w kuwecie... takie to moje duże 6-kilogramowe małe kocio o bardzo dobrym serduszku... Jutro go chowam na cmentarzu dla zwierząt w Koniku Nowym. Och... Raz jeszcze dziękuję Wam... i jeszcze sobie popłaczę za Kubusiem... to zdjęcie jest takie żywe dla mnie ... Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Kubuś za TM 22.01.11, 00:22 Płacz Wiesiu, płacz To czasem pomaga. Odezwij się do nas jak będziesz mogła. Jeszcze raz szczerze przytulam. Odpowiedz Link
lylith Re: Kubuś za TM 22.01.11, 00:33 jest mi bardzo, bardzo przykro... i bardzo smutno... Odpowiedz Link
malgosiann Re: Kubuś za TM 22.01.11, 07:58 Wiesiu, jak dobrze wiem co czujesz....nie ma dnia byśmy z córką nie wspominały Stelli... odrobinę pomaga nam myśl, że TAM jest szczęśliwa, nic jej nie boli i.... ma towarzystwo takich wspaniałych futer jak Twój Kubuś.... Odpowiedz Link