barba50 23.09.11, 21:32 nie można pozwolić, żeby bura Bajka po sterylce wróciła na stację benzynową! Kot, który po dwóch dniach w lecznicy nie chce zejść z kolan, głośno mruczy, a zamknięty w klatce żałośnie nawołuje. Dzisiaj z godzinę siedziałyśmy w lecznicowej poczekalni - mruczankom i miziankom nie było końca. Wyglądało to mniej więcej tak: Zredagowałam papierowe ogłoszenie do druku, do powieszenia w lecznicach, koło sklepów, na przystankach itd. Oto ono: (może ktoś ma jakieś uwagi do treści bardzo proszę - wszelkie rady mile widziane) A może komuś z zakątkowiczów brakuje ewidentnie kolankowego kota??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lu221 Re: Absolutnie 23.09.11, 22:11 Nam brakuje, szczególnie drugiego takiego buraska, ale narazie nie ma mowy. Puszczę witki. I przytrzymam kciuki. Odpowiedz Link
barba50 Re: Absolutnie 23.09.11, 23:52 Kciuki bardzo wskazane, a na razie zrobiłam Bajeczce banerek. Trochę się z nim poobnoszę Odpowiedz Link
wladziac Re: Absolutnie 24.09.11, 08:00 trzeba przyznać że masz szczęście do miziastych znajdek,oby się tylko znalazł domek dla cudnej Bajeczki,trzymam też i ja kciukasy,powodzenia Odpowiedz Link
barba50 Re: Absolutnie 26.09.11, 12:14 Porozwieszałam wczoraj pierwszą partię papierowych ogłoszeń w mojej okolicy. Dodałam również ogłoszenie w adopcjach na miau Wygląda tak: Bajka została wczoraj odrobaczona, uspokoiły się jelita, jutro będzie sterylizowana i przy okazji zrobione będą testy. A może znalazłby się jakiś DT w którym na spokojnie czekałaby na swój prawdziwy dom? Odpowiedz Link
barba50 Re: Absolutnie 27.09.11, 20:04 Sterylka dopiero jutro, ale tylko dlatego, że p. doc była dzisiaj na dyżurze sama. Jutro trzymamy kciuki Byłam u burani - posiedziałyśmy, wygłaskałyśmy się (dosłownie - Bajka zostawiła na mnie kg swojego futra ) Jest szansa na dom Ktoś (fajny ) się w Bajeczce zakochał Odpowiedz Link
alus59 Re: Absolutnie 01.10.11, 15:30 Pragnę poinformować, że od wczoraj Bajeczka jest już w swoim domku To zdjęcia z domeczku Bajeczki - na razie jeszcze w kaftaniku po sterylec, ale już bezpieczna i szcząśliwa Bajeczka ma fantastycznych Dużych i sześć rąk do miziania miaziastej Bajeczki i kumpla Klakiera - na razie się jeszcze nie spotkali, ale będzie dobrze Odpowiedz Link
pi.asia Re: Absolutnie 01.10.11, 15:51 Piękna Bajka ma piękne zakończenie Pozdrowienia dla Dużych! Odpowiedz Link
wladziac Re: Absolutnie 01.10.11, 16:24 oby wszystkie koty miały takie szczęście,powodzenia Bajeczko Odpowiedz Link
macarthur Re: Absolutnie 02.10.11, 01:44 jakby powiedział Konieczko " ja pierdziu" kolejna błyskawiczna adopcja na Zakątku , gratulacje,super wiadomość Odpowiedz Link
k1234561 Re: Absolutnie 02.10.11, 08:09 Gratulacje!Świetne zakonczenie.Ale bajki maja to do siebie,że zawsze się dobrze kończą Powodzenia mała! Odpowiedz Link