mrumru81 11.11.11, 15:12 Charli podoba się, jest domowy, elegancki. I od grudnia ma super dom. Teraz szczepienie, za dwa tygodnie kastracja i przeprowadzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
circa.about Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 15:35 No nie dziwie się, że znalazł dom - piękny jest Pozdrawiam z Fonsiem na kolanach Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 15:46 Och ucaluj Fonsia w czółko, tęsknię do rudasa Charli sfotografowany w miejscu Fonsia, moja kochana kocina, Fonsik niezapomniany. Wszyscy, którz poznali Fonsia osobiście byli od razu zabujani, a panie wetki to nie chciały wypuścić z rąk. Chłopak ma to coś! Pozdrawiam i ściskam łapki i Helę glaszczę, i Kini kłaniam się i całą Twoją rodzinkę ściskam z Ulą przed wszystkim. BUZIACZKI ! Odpowiedz Link
circa.about Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 16:40 A dziękujemy za uściski, głaski i ukłony . Fonś to mistrzostwo świata, rozmruczany pieszczoch "na gumkę" (ja go z kolan, a on 'hyc' i już jest, i tak w kółko) Ale przecież nie o nim jest ten wątek.. aczkolwiek Fonś jest w stanie zagarnąć każdy wątek na tym forum . Odpowiedz Link
estelka1 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 17:49 Równie piękny jak moje dwie królewny, czyli Duża i podwórkowa Misianka I taki sam czarnulek Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 18:19 Fonś to koci poemat Estelko, moje wszystkie z podwórka... A jakie wspaniałe. Warto zbierać koty ! Charli to czaruś, omotał nowy dom bez trudu, zwierzęta rozumieją więcej niż myślimy. Odpowiedz Link
wladziac Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:10 śliczny koteczek,dobrze ze już będzie miał domek i spokoj,powodzenia i trzymam kciuki Odpowiedz Link
pi.asia Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:44 Piękne stworzenie, oby tym razem nie trafił na Adamsów Odpowiedz Link
salimis Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:57 Czyli niedługo zaśpiewamy Już kuferek stoi zrychtowany ... Odpowiedz Link
0ffka Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:16 Kotek cudo! Ma szczęście! Brawo Mrumru!!! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:36 Wcale się nie dziwię, że ten domek tak szybko znalazł. Uroczy pysiulek. Brawo mrumru! Salimis, rany, pamiętasz tę piosenkę? Melodia zapadła mi w ucho! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:52 wynieś mi go, moja najmilejsza, wynieś mi go na pole... Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:52 Przepadł mój czarny kot. Ale jak już tyle stałam na parkingu, to przynajmniej pomogę Charliemu. Michel a nie Michele jak głupia piszę - ja nie znam francuskiego -Miszel najlepiej - to jest śliczne dzikie dziecko, wypchane robalami, zaraz ją uzdrowię, ale czy oswoję, to się wyda... Charli jest domowy, może wreszcie wkleję fotkę, jak on b chciał do klatki. Wlazł błyskawicznie, parking mu nie odpowiadał... Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 23:21 mrumru81 napisała: > Przepadł mój czarny kot. Kurczę, to jednak Adamsy mieli rację ( a raczej ich suka)???? A Charlie jest słodki i tez go pewnie inna rodzinka Adamsów z ulicy Wiązów wywaliła... Niech mu się szczęści!!! A kuferek i Tomusia Czereśniaka uwielbiam i Pancernych mogę oglądać...na okrągło.)) Odpowiedz Link
salimis Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 21:55 wiesia.and.company napisała: > Salimis, rany, pamiętasz tę piosenkę? Melodia zapadła mi w ucho! Wiesiu gdybyś 102 razy oglądała Czterej pancerni i pies to do końca życia zapamiętałabyś Tomusia i jego piosenkę. Dla wyjaśnienia to nie ja jestem zagorzałą fanką tego filmu tylko TŻ a mnie już czasami trafia bo ile można na to samo patrzeć Odpowiedz Link
pi.asia Michelle 11.11.11, 22:05 Michelle, Mrumru, Michelle. Michel to imię męskie. U Beatlesów rymowało się z "ma belle": Michelle, ma belle, sont les mots qui vont tres bien ensemble, ma Michelle... Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Michelle 11.11.11, 23:27 pi.asia napisała: > Michelle, Mrumru, Michelle. Michel to imię męskie. > To zależy pi.asiu czy po francusku czy w wersji angielskiej. Piszemy Michelle Pfeiffer albo Michelle Obama, ale Francuzi piszą Michèle ( np. Morgan). Tylko czy Michele ou mrumru jest bardziej francuska czy angielska??? A propos spraw francuskich, gdyby ktos mial kłopot, to walcie do mnie jak w dym.)) Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 10:28 Nie wiem czy to chłopiec, czy dziewczyna dlatego chciałam znaleźć imię dla obu płci... Mchelle nasyczała na mnie przy śniadaniu, ale przynajmniej wrócił jej humor i apetyt, cały czas coś do siebie gada, śliczna jest - jak to mała czarna...Zazwyczaj myślę ONA nie ON... Charli jest wielgachny, ale jaki. I jest czysty, wytarłam go białym ręcznikiem - czysty ! Może rodzina Adamsów Chrliego wymyła? Odpowiedz Link
garraretka Re: Michelle 12.11.11, 14:24 mrumru81 napisała: > Charli jest wielgachny, ale jaki. I jest czysty, wytarłam go białym ręcznikiem > - czysty ! Może rodzina Adamsów Chrliego wymyła? Może chcieli sprawdzić czy nie farbowany Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 14:32 Tak, chciałam sprawdzić. Na parkingu był szary, polepiony, brudny... Teraz j.w. świeci jak wypięlęgnowany. Jest.. ...musialam przerwać pisanie - Mru zaatakowała biedaka ostro. Zadziałałam szczotką, wyrzuciłam Mru do pracowni. A to chamica...Bo że Filo będzie gryzł Charliego to wiedziałam. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Michelle 12.11.11, 17:14 Mrumru, naprawdę Charli jest taki duży? Bo to spojrzenie z podłogi to ma takie nieśmiałe, dziecięce, pewnie dlatego myślałam że niewielkie dziecko Fajnie, że Michelle (kurczę, Michel, Miszel, Miszelka?a co tam ) ma się lepiej. Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 17:22 Charli waży 5 kilo albo więcej, wyciąga sięna metr z kawałkiem, ogromne, lśniące kocisko. Zaczyna mi podśmierdywać. Jutro na szczepienie z dwa tygodnie kastracja. Michelle lepiej, ale czy to jest dziecko kocie, czy kociczka nie wiem. Plecki posmarowane Antyrobakiem Bayera. Dziwne towarzystwo zgarnęłam Odpowiedz Link