Dodaj do ulubionych

Charli ma dom od grudnia !

11.11.11, 15:12
Charli podoba się, jest domowy, elegancki.
I od grudnia ma super dom.
Teraz szczepienie, za dwa tygodnie kastracja i przeprowadzka smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/oa/nd/6wrr/cgP3SUgoNfYcteU1bX.jpg
Obserwuj wątek
    • circa.about Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 15:35
      No nie dziwie się, że znalazł dom - piękny jest smile
      Pozdrawiam z Fonsiem na kolanach smile
      • mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 15:46
        Och ucaluj Fonsia w czółko, tęsknię do rudasa smile

Charli sfotografowany w miejscu Fonsia, moja kochana kocina, Fonsik niezapomniany. Wszyscy, którz poznali Fonsia osobiście byli od razu zabujani, a panie wetki to nie chciały wypuścić z rąk. Chłopak ma to coś!

Pozdrawiam i ściskam łapki i Helę glaszczę, i Kini kłaniam się i całą Twoją rodzinkę ściskam z Ulą przed wszystkim. BUZIACZKI !
        • circa.about Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 16:40
          A dziękujemy za uściski, głaski i ukłony smile.
          Fonś to mistrzostwo świata, rozmruczany pieszczoch "na gumkę" (ja go z kolan, a on 'hyc' i już jest, i tak w kółkosmile)
          Ale przecież nie o nim jest ten wątek.. aczkolwiek Fonś jest w stanie zagarnąć każdy wątek na tym forum smile.
    • estelka1 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 17:49
      Równie piękny jak moje dwie królewny, czyli Duża i podwórkowa Misianka smile I taki sam czarnulek
      • mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 18:19
        Fonś to koci poemat smile

Estelko, moje wszystkie z podwórka...

A jakie wspaniałe. Warto zbierać koty !

Charli to czaruś, omotał nowy dom bez trudu, zwierzęta rozumieją więcej niż myślimy.
        • macarthur Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 18:42
          gratuluję super wiadomość
          smile
          • wladziac Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:10
            śliczny koteczek,dobrze ze już będzie miał domek i spokoj,powodzenia i trzymam kciuki
            • niutaki Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:15
              pieknysmile
            • pi.asia Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:44
              Piękne stworzenie, oby tym razem nie trafił na Adamsów wink
              • salimis Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 19:57
                Czyli niedługo zaśpiewamy Już kuferek stoi zrychtowany ... wink
                • 0ffka Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:16
                  Kotek cudo! Ma szczęście! smile Brawo Mrumru!!!
                  • wiesia.and.company Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:36
                    Wcale się nie dziwię, że ten domek tak szybko znalazł. Uroczy pysiulek. Brawo mrumru!
                    Salimis, rany, pamiętasz tę piosenkę? Melodia zapadła mi w ucho! smile
                    • pi.asia Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:52
                      wynieś mi go, moja najmilejsza, wynieś mi go na pole...
                    • mrumru81 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 20:52
                      Przepadł mój czarny kot. sad

Ale jak już tyle stałam na parkingu, to przynajmniej pomogę Charliemu. Michel a nie Michele jak głupia piszę - ja nie znam francuskiego -Miszel najlepiej - to jest śliczne dzikie dziecko, wypchane robalami, zaraz ją uzdrowię, ale czy oswoję, to się wyda...

Charli jest domowy, może wreszcie wkleję fotkę, jak on b chciał do klatki. Wlazł błyskawicznie, parking mu nie odpowiadał...

smile
                      • agnes-05 Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 23:21
                        mrumru81 napisała:

> Przepadł mój czarny kot. sad

Kurczę, to jednak Adamsy mieli rację ( a raczej ich suka)????
                        A Charlie jest słodki i tez go pewnie inna rodzinka Adamsów z ulicy Wiązów wywaliła...
                        Niech mu się szczęści!!!
                        A kuferek i Tomusia Czereśniaka uwielbiam i Pancernych mogę oglądać...na okrągło.))
                    • salimis Re: Charli ma dom od grudnia ! 11.11.11, 21:55
                      wiesia.and.company napisała:
                      > Salimis, rany, pamiętasz tę piosenkę? Melodia zapadła mi w ucho! smile

Wiesiu gdybyś 102 razy oglądała Czterej pancerni i pies to do końca życia zapamiętałabyś Tomusia i jego piosenkę. Dla wyjaśnienia to nie ja jestem zagorzałą fanką tego filmu tylko TŻ a mnie już czasami trafia bo ile można na to samo patrzeć wink
                      • pi.asia Michelle 11.11.11, 22:05
                        Michelle, Mrumru, Michelle. Michel to imię męskie.

U Beatlesów rymowało się z "ma belle":
                        Michelle, ma belle, sont les mots qui vont tres bien ensemble, ma Michelle...

• agnes-05 Re: Michelle 11.11.11, 23:27
                          pi.asia napisała:

> Michelle, Mrumru, Michelle. Michel to imię męskie.
                          >

To zależy pi.asiu czy po francusku czy w wersji angielskiej.
                          Piszemy Michelle Pfeiffer albo Michelle Obama, ale Francuzi piszą Michèle ( np. Morgan).
                          Tylko czy Michele ou mrumru jest bardziej francuska czy angielska???
                          A propos spraw francuskich, gdyby ktos mial kłopot, to walcie do mnie jak w dym.))
                          • mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 10:28
                            Nie wiem czy to chłopiec, czy dziewczyna dlatego chciałam znaleźć imię dla obu płci...

Mchelle nasyczała na mnie przy śniadaniu, ale przynajmniej wrócił jej humor i apetyt, cały czas coś do siebie gada, śliczna jest - jak to mała czarna...Zazwyczaj myślę ONA nie ON...

Charli jest wielgachny, ale jaki. I jest czysty, wytarłam go białym ręcznikiem - czysty ! Może rodzina Adamsów Chrliego wymyła?
                            • garraretka Re: Michelle 12.11.11, 14:24
                              mrumru81 napisała:

> Charli jest wielgachny, ale jaki. I jest czysty, wytarłam go białym ręcznikiem
                              > - czysty ! Może rodzina Adamsów Chrliego wymyła?

Może chcieli sprawdzić czy nie farbowany wink
                              • mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 14:32
                                Tak, chciałam sprawdzić. Na parkingu był szary, polepiony, brudny...
                                Teraz j.w. świeci jak wypięlęgnowany. Jest..

...musialam przerwać pisanie - Mru zaatakowała biedaka ostro. Zadziałałam szczotką, wyrzuciłam Mru do pracowni. A to chamica...Bo że Filo będzie gryzł Charliego to wiedziałam.
                                • wiesia.and.company Re: Michelle 12.11.11, 17:14
                                  Mrumru, naprawdę Charli jest taki duży? Bo to spojrzenie z podłogi to ma takie nieśmiałe, dziecięce, pewnie dlatego myślałam że niewielkie dziecko wink
                                  Fajnie, że Michelle (kurczę, Michel, Miszel, Miszelka?a co tam smile ) ma się lepiej.
                                  • mrumru81 Re: Michelle 12.11.11, 17:22
                                    Charli waży 5 kilo albo więcej, wyciąga sięna metr z kawałkiem, ogromne, lśniące kocisko. Zaczyna mi podśmierdywać. Jutro na szczepienie z dwa tygodnie kastracja. Michelle lepiej, ale czy to jest dziecko kocie, czy kociczka nie wiem. Plecki posmarowane Antyrobakiem Bayera. Dziwne towarzystwo zgarnęłam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka