olinka20 15.01.12, 23:41 Tak wam powiem, poznalam Pi.Asie i jest super zajefajna! I JAki zurek robi!!! Mlask, mlask! I jakie są słodkie jej kociny i psiur!!! POzdrawiam Piasie, Duszke, Fraszke i Klopota! Wszyscy mnie polubili Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.asia Re: Kocie ploteczki :) 16.01.12, 05:36 Bo kociarze wszyscy są zajefajni!!! Tak jak Olinka i jej siostra (chociaż psiara!) Moje czworonogi pokochały je od razu, a co było dla mnie największym zaskoczeniem - Duszka nie zwiała na widok nowych ludzi w domu, tylko leżała zwinięta w kłębuszek i dawała się głaskać a potem kokietowała dziewczyny w taki sposób, że aż byłam zazdrosna A jak zbierały się do wyjścia, to odstawiła spektakl pt. NIE ODCHODŹ Więcej napiszę jak wrócę z pracy bo już jestem spóźniona Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kocie ploteczki :) 16.01.12, 09:58 A w ogole to jak mi sis zgra zdjecia, to kilka zrzucę. Zakochalam sie w maine coonach ( cholibka, tak to sie pisze?) i norweskich lesnych i brytkach i...długo tak wymieniac. Piekne były WSZYSTKIE koty! Mowie Wam, załujcie, ze Was nie było! Teraz poluje na wystawe w Spodku! Odpowiedz Link
salimis Re: Kocie ploteczki :) 16.01.12, 15:59 olinka20 napisała: > Tak wam powiem, poznalam Pi.Asie i jest super zajefajna! > I JAki zurek robi!!! Mlask, mlask! > I jakie są słodkie jej kociny i psiur!!! Ale mi tu wazeliną zajechało Żartuję oczywiście,fajnie jest poznać w realu kogoś kogo zna się tylko z forum Szczególnie gdy w głowie roi się wyobrażenie osoby i czasami rzeczywistość może zaskoczyć.Oczywiście nie mam na myśli nic złego tylko np. ja wyobrażałam sobie pewnego miaukowego forumowicza jakos tak jak większość facetów czyli krótkie ciemne włoski a zobaczyłam wyluzowanego faceta z brodą i długimi blond włosami upiętymi w kitkę Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kocie ploteczki :) 16.01.12, 21:54 Aj tam, wazeliną Pi.asia jest dokladnie taka jak sobie wyobrazałam, szalona, kochająca ludzi i koty! Tylko robi czarny PR swojej długonogiej koteczce, taka słodzina na bank nie ucieka,tylko sie czuli do wszystkich Odpowiedz Link
pi.asia Re: Kocie ploteczki :) 16.01.12, 22:36 Czarny PR???? A kto o swoich kotach i psach pisał że ułomne, bo nie wąchały Cię po powrocie czyli nie wyczuły że byłaś gdzieś, gdzie były inne koty i pies??? Ty wariatko, Ty... Dusiaczka zawsze uważałam za wcielenie słodyczy i uroku, a że bywa przy tym nieśmiała i czasem nowych ludzi wita ucieczką na szafę to fakt I jak tak myślę o Twoich czworonogach co Cię nie wąchały i mojej Duszce co nie zrejterowała na szafę, to wyjaśnienie mam jedno - po prostu przybył swój człowiek, człowiek który pachniał i pachnie szczęśliwymi kotami i psami, człowiek który nie jest żadnym zagrożeniem, a jego zapach, to znaczy zapach tych szczęśliwych psów i kotów to normalny zapach i nie ma co go wąchać, bo pachnie domem, i tyle. Kto by tam własny dom wąchał... Słuchajcie, słuchajcie - Olinka ma naprawdę odsmyczowe i odkuwetkowe zapalenie mózgu! Fajnie się to objawia! Nie będę pisać jak, bo jakieś 150% tu obecnych to ma Odpowiedz Link