Dodaj do ulubionych

Siatki na balkon...

22.03.12, 15:09
Siatki na balkon ... Warszawa. Z kupieniem siatki i montażem. Kolega szuka. Sam nie zamontuje, bo nie wie jak, nie ma nad "sobą" balkonu... Czy możecie podesłać nazwy firm lub linki do nich z Warszawy. Bardzo Wam dziękuję!
Obserwuj wątek
    • wadera3 Np: 22.03.12, 15:23
      tablica.pl/oferta/profesjonalna-siatka-dla-kotana-balkon-ID21Yk.html
      grono.net.pl/kot/topic/19464554/sl/siatki-zabezpieczajace-balkony-i-okna-warszawa-i-okolice/
      • nioma Re: Np: 22.03.12, 15:30
        ja dzisiaj z ogloszenia dzwonilam i mamy sie umowic na bezplatna wycene.
        w zeszlym roku zrobilam sama ale malo ladnie toto wyglada.
        • nioma Re: Np: 22.03.12, 15:31
          tylko link zapomnialam podac:
          www.siatkadlakota.com/
          • kontik_71 Re: Np: 22.03.12, 15:37
            To nawet ja, wyjatkowa noga z zajec praktyczno-techniczych, potrafilem sobie taka siatke zainstalowac i nie wygladalo to gorzej niz na fotkach.
            Nie macie jakiegos sprawnego manualnie sasiada lub kumpla?
    • escribir Re: Siatki na balkon... 22.03.12, 16:22
      Nam Pan Mariusz montował
      siatkibalkonowe.pl/#5
      • miriam_73 Re: Siatki na balkon... 22.03.12, 17:50
        U mnie też p. Mariusz, polecam smile

To u mnie: siatkibalkonowe.pl/#4
        trochę zabawy z tym było, ale p. Mariusz wymyślił jak wszystkie zakamarki "pouszczelniać".
        • nioma Re: Siatki na balkon... 22.03.12, 22:48
          ja jako takie zdolnosci manualne mam ale nasz balkon jest tzw wystajacy,
          nie ma nic po bokach ani nad nami, trudno jest przyczepic siatke. zrobilam konstrukjce z palikow, na nich jest przyczepioa siatka ale wyglada to delikatnie mowiac ohydnie.
          • maryshaa Re: Siatki na balkon... 22.03.12, 23:06
            No właśnie kumpel też ma taki "wolno wiszący" balkon i na dodatek nad jego balkonem nie ma żadnego innego. Poza tym ja jakbym miała siatkować to też bym wolała kogoś wynająć niż się wychylać z wysokości smile
            Dzięki za linki!! Jakbyście jeszcze coś miały to poproszę!
            Wiem, że były takie wątki ale właśnie nie znalazłam nikogo z Warszawy i okolic w tych wątkach.
    • vanilla_eyes A możecie polecić kogoś z Katowic? 23.03.12, 00:20
      Najlepiej sprawdzonego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka