Dodaj do ulubionych

Słodka mała Amurka

27.08.12, 19:17
Karmię dzisiaj rano swoje stadko kurzęcymi żołądkami. Duszce muszę nosić na drapak, bo księżniczka nie raczy się pofatygować do kuchni. Fraszka je swoją porcję na kuchennej szafce, a Amurka - niecierpliwy maluch - siedzi na desce do krojenia i wyrywa kawałki mięsa prosto spod noża.
Przy nogach waruje Kłopot, i też od czasu do czasu coś dostaje.
Po paru minutach pierwszy głód jest zaspokojony, i co widzę? Moja malutka Amurka bierze w ząbki kawałek mięsa i zanosi go Fraszce! Kładzie przed nią i cofa się pół kroczku w tył. Fraszka zjada swój kawałek, po czym odwraca się z godnością i zeskakuje z szafki, ignorując przyniesione mięsko.
Amurka bierze mięsko w ząbki, zeskakuje na podłogę, i wtyka je pod ręcznik leżący przy kuwecie. Tu czuwa Kłopot - mięsko ląduje w psim żołądku.

Wierzcie mi - dech mi zaparło, że takie maleństwo chciało się podzielić zdobyczą ze starszą "ciotką".
Obserwuj wątek
    • magdakingaklara Re: Słodka mała Amurka 27.08.12, 19:53
      piękna scenasmile
    • noirdesir2 Re: Słodka mała Amurka 28.08.12, 13:16
      smile wzruszające smile
    • lounger Re: Słodka mała Amurka 28.08.12, 13:20
      "Ciotka" kiedyś się złamie smile
      • pi.asia Re: Słodka mała Amurka 28.08.12, 21:31
        Ciotka Fraszka lizała dziś Amurkę po pleckach, a mała stała przytulona do ciotczynego boku i dawała się lizać smile
        • karple Re: Słodka mała Amurka 28.08.12, 21:38
          No sielanka na całego smile ja na taka sielankę pracowałam z futrami ROK!!! Jak nie lepiej ha ha ha big_grin Cudniaste masz te kociaki smile
          • wiesia.and.company Re: Słodka mała Amurka 29.08.12, 18:57
            No.... smile Rozczulające smile Mnie łapie za serce Fryga (och, to jest kawał cholery niedotykalskiej), gdy się podtyka pod Wikcię i pod Grosię, by te ją lizały i dopieszczały. Ale mięska im nie oddaje. Fajna kompania Ci się robi, uważaj jak się zmówią kiedyś przeciwko Twoim decyzjom, ciężko będzie, bo widać że im współpraca i wzajemne zrozumienie coraz lepiej wychodzą wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka