aniak68 Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 11:40 czy to o tej kociej baletnicy ? sama kocia gracja i elegancja gratuluję Duszki Odpowiedz Link
niutaki Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 11:51 o wlasnie swietne skojarzenie, baletnica Duszka Odpowiedz Link
wladziac Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 12:03 nooo,niezła laseczka jest z Duszki Odpowiedz Link
salimis Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 12:39 cfaniara z tej Duszki, ustawiła się przy lustrze i : tak wyglądam z przodu a tak z tyłu Odpowiedz Link
wladziac Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 16:43 kilka minut wcześniej pewnie poprawiała fryzurę Odpowiedz Link
olinka20 Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 15:35 O, moja ulubienica Dusiaczek! Powiem Wam, ze Asia utrzymuje, ze to kot niedotykalski, wiec sama nie wiem czemu jak spotkałysmy sie pierwszy raz to nie mogła sie zdecydowac do kogo sie bedzie bardziej kleic- do mnie czy mojej sis Odpowiedz Link
hanka20074 Re: najdluzsze lapki swiata:) 25.09.12, 16:37 Siostra bliźniaczka mojej Melki. Całuski dla bielaski...tfu tfu tricolorki Odpowiedz Link
pi.asia mój Dusiaczek na głównej!!!! :) 25.09.12, 18:53 Co za niespodzianka, moje Dusiątko na głównej stronie! Od razu wyjaśnię, że ona nie jest ani trikolorka, ani białaska, tylko czarny pręgowany van. Bo van to typ umaszczenia "białe + znaczenia na łebku i ogonie", a czarny pręgowany, bo takie właśnie ma te znaczenia - w czarne pręgi. Zawsze mnie to śmieszyło, że ona jest czarny van. Nie jest niedotykalska - wręcz przeciwnie, to szalenie przylepny i miziasty kot. Tyle że podczas wizyty Olinki i jej sis uprzedziłam, że Duszka może trzymać się na dystans, bo oswaja się raczej powoli. A ona szast prast i władowała się dziewczynom na głowy i ramiona! I wyszło na to, że guzik wiem o swoim kocie. Duszka to księżniczka i niesamowity słodziak. Nie drapie, nie gryzie, nie stroi fochów, u weta zachowuje się jak aniołek, lekarstwa (granulki homeopatyczne rozpuszczone w wodzie) doi ze strzykawki z prędkością światła. I kocha mnie bezgranicznie całym swoim kocim serduszkiem. Zresztą z wzajemnością. Odpowiedz Link
babcia47 Re: mój Dusiaczek na głównej!!!! :) 25.09.12, 20:24 i jeszcze umie sie gustownie ubrac w ciuszki posiadanej ludzkiej istoty ))) cudna jest i tyle Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: najdluzsze lapki swiata:) 26.09.12, 10:01 Prześiczna śnieżna koteczka z cudnie długimi łapkami. Odpowiedz Link
peggy_su pi.asiu 26.09.12, 16:24 czy masz jakies zdjęcie Duszki w pozie stojącej? Cały czas się zastanawiam jak też wygląda taki długonogi kot w całej okazałości Odpowiedz Link
pi.asia Re: pi.asiu 26.09.12, 19:28 przekopałam całe archiwum i stwierdziłam, że w zasadzie nie mam zdjęć stojącej Duszki! Znalazłam tylko takie oto fotki. Krawędź, na której stoi kotka, jest odsunięta od ściany na jakieś 6-7 cm, więc nie jest łatwo się utrzymać: koło przedwojennego kredensu dla lalek: na moich kolanach w dziwnej pozycji i przy nocnej lampce - wielbłąd dwugarbny zdjęcie nieostre i dziwne, ale z niesamowitym klimatem Odpowiedz Link
peggy_su Re: pi.asiu 26.09.12, 20:46 Faktycznie długonoga moja ciekawość została zaspokojona. Zdjęcie obok kredensu super! Odpowiedz Link
niutaki Re: pi.asiu 26.09.12, 21:49 najbardziej podoba mi sie zdjecie ostatnie, klimatyczne bardzo Odpowiedz Link
szila_tekila Re: pi.asiu 27.09.12, 11:04 I skąd wiedziałam, że wątek "Najdłuższe łapki świata" traktuje o Duszce? Chciałam zaznaczyć, że zdjęcia nie oddają ani trochę jej długonogości, Duszka to Jej Wysokość Baletnica i trzeba zobaczyć, żeby uwierzyć Głaszczę Ślicznotkę Odpowiedz Link
minerwamcg Re: najdluzsze lapki swiata:) 27.09.12, 09:16 O, tak samo umaszczona jak nasz George. Jeżeli George jest van, to wersja family, bo ma jeszcze czarną łatę na grzbiecie, do rodzinnego miziania Ja tę rasę nazywam dwubarwną bialostocką. Białe kicie rulez Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: najdluzsze lapki swiata:) 29.09.12, 01:48 szyk, delikatnosc i elegancja w kazdym calu futerka Odpowiedz Link