wiesia.and.company Re: Kocie CV 06.01.13, 20:38 O, można by jeszcze parę rzeczy dorzucić. Sportowiec stosujący systematyczny trening (radosne kocie przebieżki z powodu zrobienia kupy w kuwecie), masażysta... (to akurat mam w tej chwili, bo Grosia leży na moich kolanach i mnie gniecie po biuście) Odpowiedz Link
lashqueen Re: Kocie CV 07.01.13, 14:12 To ja dorzucę jeszcze kota cierpliwego (nie wiem, pod jaki zawód by to podpasować), cecha bardzo ceniona u wielu pracodawców Gato paciente soporta a perrito molesto !!! Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Kocie CV 07.01.13, 15:04 Moje typy to - kaskader,archeolog,degustator.Wszystkie trzy z ogromnym zaangażowaniem wykonuje Duszek. Odpowiedz Link
karple Re: Kocie CV 07.01.13, 15:23 Negocjator z całą pewnością powinien być na pierwszym miejscu bo nie znam twardziela który by sie oparł kocim oczyskom I dodałabym jeszcze do waszej listy karatekę bo ciosy łapką koty mają opanowane do perfekcji Odpowiedz Link
peggy_su Re: Kocie CV 07.01.13, 16:53 Hehe Zygfryd z pewnością nie jest negocjatorem. On rzadko robi słodnie oczka, on się zawsze paczy z wyrzutem - jak mogłaś się jeszcze nie domyślic o co mi chodzi i nie spełnić mojego życzenia zanim je wypowiedziałem Za to zdecydowanie jest inspektorem - nie tylko pudełek. Wręcz kontrolerem. Odpowiedz Link
andy3458 Re: Kocie CV 07.01.13, 18:46 Jeszcze można dodać - budzik. U nas Kicia budzi nas zawsze o stałej porze. Albo - majster. Jak tylko jakieś narzędzia porozkładam na podłodze to od razu mam pomocniczkę Odpowiedz Link