mysiulek08 29.01.13, 00:18 Futrzata kociastosc bije po oczach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik1976 Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 07:32 Toć to brat bliźniak mojego Burego Uwielbiam burasy! Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 08:14 No szacun po prostu. Takie dostojeństwo z tego kota bije, że chyba nie mogłabym go napaść znienacka i wyczochrać. Po prostu nie uchodzi Odpowiedz Link
olinka20 Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 09:09 Co za wysyp cudownych burasków z ceglanymi noskami! Alez on dostojnie pozuje! Odpowiedz Link
mitta Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 09:37 To wzorzec kota, powinien być umieszczony w Sèvres. Odpowiedz Link
maryshaa Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 10:19 I znowu te cudne noski w odcieniu cegły!! Noski są boskie! Odpowiedz Link
livia1111 Parę słow o Bogusiu... 29.01.13, 13:17 Jak miło wejść jak co dzień na forum i zobaczyć swoje futro ukochane Boguś tak jak na fotce... rządzi. Stoictwo i mądrość w jednym futrzastym ciele. Mój wierny przyjaciel, który co dzień siedzi koło mnie, kiedy się maluję, odprowadza do drzwi kiedy wychodzę, wita ze śpiewem na ustach kiedy wracam i śpi pod moją pachą w nocy ( jako termofor). Myślę, że niejeden pies nie jest tak wierny jak mój Bogusław. Nie mogę nie wspomnieć o Baji, jego siostrze, bo wzięłam ich oboje razem jako małe kociaki. Teraz mają po 2,5 roku, są kotami niewychodzącymi. Bonguś dyktuje porządek oraz kolejność przy miskach, Baja się dostosowuje. Kocham ich oboje sercem całym. Oto moje dwa przymilasy kochane : Papużki nierozłączki : I jak były małe: I tak mogłabym bez końca... Odpowiedz Link
elle-joan Re: Parę słow o Bogusiu... 29.01.13, 14:01 Pilnuje porządku przy miskach- odpowiedzialne zajęcie dla odpowiedzialnego faceta Sliczne rodzeństwo. Odpowiedz Link
circa.about Re: Parę słow o Bogusiu... 29.01.13, 18:32 Ach,identyczny jak mój Kicuś, którego już z nami nie ma.. Uwielbiam bure Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Parę słow o Bogusiu... 29.01.13, 20:07 > I tak mogłabym bez końca... > Ja też bym tak mogła bez końca...gapić się na te zdjęcia. Uwielbiam pręgowane buraski!!! Odpowiedz Link
kubona Re: Parę słow o Bogusiu... 29.01.13, 21:45 rany julek, przecudne. zaczynam chorowac na drugiego kota. ciekawe co mój pan i władca by na to powiedział Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Bongo. Kot. 29.01.13, 23:30 O, i jeszcze jeden kot paskowy To znaczy dwa... Śliczne są i jak dłużej popatrzeć, toby się człowiek w końcu nauczył je odróżniać Odpowiedz Link
karple Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 09:03 Śliczny burasek...... widać kto w domu rządzi Niestety Livio muszę stanowczo zaprotestować!!! Patrząc na zdjęcia z dzieciństwa Bogusi i jego siostry zauważyłam spore NIEDOPATRZENIE!!!!! Otóż- jak można DWOJE DZIECI na huśtawce trzymać bez zabezpieczenia!!!! Było je chociaż przypiąć, żeby nie spadły Odpowiedz Link
livia1111 Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 09:29 Można je rozróżnić. Baja jest drobniejsza i ciemniejsze ma futro i ma pędzelki na szach, Bongo barczysty, większy i bardziej zalatuje na brąz bez pędzelków. Huśtawka stoi do dziś tylko z powodu futrzaków, dalej lubią na niej leżeć z tym, że teraz już tylko pojedynczo Odpowiedz Link
livia1111 Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 09:30 Baja ma pędzelki na USZACH oczywiście. Przepraszam za błąd. Odpowiedz Link
salimis Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 19:30 Obydwa buraski piękne i maja takie zadziorki w oczkach Odpowiedz Link
andy3458 Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 20:21 Wszystko co małe jest piękne, a te dwa futerka aż chciałoby się na kolana wziąść i wygłaskać. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Bongo. Kot. 30.01.13, 20:31 O rany! Jakie pięęęękne. Wcześniej bym ich nie odróżniła, teraz to widać, który to chłopczyk, a która dziewczynka, kto ma głos decydujący, a kto się podporządkuje Imię Bongo bardzo pasuje do tego ciałka (i zapewne charakteru) Odpowiedz Link