06.04.13, 12:40
Domowy kierownik, zarządca i terapeuta. Wszystkiego musi dopilnować, wszędzie zajrzeć i wszystko skontrolować. Każdy(kilka zakątkowiczek było u mnie i potwierdzą) gość ma obowiązek głaskać i tarmosić Teofila, nikomu nie przepuści, czuje się najważniejszy i nie daje nikomu o tym zapomnieć. Jest pierwszym naszym kotem, a jako maluszek wyglądał tak:
https://img90.imageshack.us/img90/6155/teoh.jpg

Dzisiaj tak:
https://img194.imageshack.us/img194/3639/teo2m.jpg
Obserwuj wątek
    • wladziac Re: Teofil 06.04.13, 13:05
      jako maluszek sama słodycz jako dorosły królewskie i władcze spojrzenie mówi samo za siebie,cuuuuudny i kochany
    • kusama Re: Teofil 06.04.13, 14:07
      Poklep Teofila ode mnie. Przystojny z niego gość.

pzdr
      • wadera3 Re: Teofil 06.04.13, 14:22
        No, Teofil jest wygłaskany prawdopodobnie więcej niż wszystkie inne koty Świata razem wziętewink
        Śpi z nami i co się przebudzi włazi pod rękę, czy nos i domaga się...człowiek wyćwiczył juz sobie mizianie przez sen, ale dzięki, powiem, że od Cioci Kusamy.
    • elzbieta.24 Re: Teofil 06.04.13, 15:04
      Miałam ogromną przyjemność osobistego wygłaskania Teosia który z ogromnym wdziękiem i absolutnie bez namolności pięknie prosi o mizianki.W naturze jeszcze przystojniejszy.
      • barba50 Re: Teofil 06.04.13, 15:47
        https://img825.imageshack.us/img825/7571/wadera3teofil.jpg
        • rapuntzel Re: Teofil 06.04.13, 16:34
          Wadero, dlaczego na drugim zdjęciu w misce nie ma nic do jedzenia? Zdegustowana mina Teofila mówi sama za siebie wink

Jest absolutnie przepiękny, futerko ma cudowne umaszczenie i sama bym chętnie wygłaskała wink
          • inez21 Re: Teofil 06.04.13, 16:46
            fajny przystojniaczek z niegosmile
          • wadera3 Re: Teofil 06.04.13, 17:04
            rapuntzel napisała:

> Wadero, dlaczego na drugim zdjęciu w misce nie ma nic do jedzenia?
            Ano właśnie dlatego, że Teofil suche wyżera w nadmiarze, a potem bezczelnie rzyga.
            • klaryma Re: Teofil 06.04.13, 18:54
              widac ze madralek z niego
            • rapuntzel Re: Teofil 07.04.13, 18:23
              wadera3 napisała:

> rapuntzel napisała:
              >
              > > Wadero, dlaczego na drugim zdjęciu w misce nie ma nic do jedzenia?
              > Ano właśnie dlatego, że Teofil suche wyżera w nadmiarze, a potem bezczelnie rzy
              > ga.
              >
              Jeśli zjada całą taką michę, to się nie dziwię wink Za te straty moralne zasługuje na dodatkową porcję głasków wink
        • loola_kr Re: Teofil 07.04.13, 14:59
          piękny burasek smile
          Wygląda na bardzo zadowolonego z "kierownikowania".
    • minerwamcg Re: Teofil 07.04.13, 00:26
      Jaki śliczny buras! Pisałam na tym forum już ze sto razy, że uwielbiam koty paskowe - ale jak tu nie uwielbiać, kiedy one są kocie do kwadratu. Potrafią nosić te swoje paski z nieprawdopodobną dystynkcją - może czasem któryś tygrys tak umie, ale też nie każdy.
      • pi.asia Re: Teofil 07.04.13, 10:38
        Bury pręgacz czyli pręgaty buras - 100% kota w kocie. A jak jeszcze jest miziasty, to po prostu wzorzec z Sevres wink
        Jeśli jest na Teofilu jakieś miejsce chwilowo nie miziane, to ja się tam podłączam smile
        • niutaki Re: Teofil 07.04.13, 11:09
          ale mial duze uszka, jak byl malutki! sliczny jestsmile
          • olinka20 Re: Teofil 07.04.13, 17:45
            Sliczny burasek!
            A jakie ma rozmarzone spojrzenie na tej fotce smile
            • wiesia.and.company Re: Teofil 07.04.13, 18:18
              Piękny! Myśliciel! Rozważny! Szef! Kocham takie spojrzenie, podsuwanie ciałka pod rękę, bliskość smile Ja czuję wtedy, że mam towarzysza, podporę, i chętnego na czułości (to wcale nie jest takie oczywiste z ludźmi i niektórymi kotami) smile
              • zielistka00 Re: Teofil 07.04.13, 21:02
                Teofil to klasyczny przystojniak. I widać, że jest świadomy swojej wartości smile
                • zew-is Re: Teofil 08.04.13, 10:44
                  Głaski dla przystojnego Teofila! Miałam przyjemność poznać go osobiście i nadal jestem pod wrażeniem jego otwartości na obcych smile
                  • karple Re: Teofil 08.04.13, 13:48
                    O jakie śliczności!!!! Uwielbiam minę kota zajętego odpoczynkiem!!!!
                    Wielki głaski dla Teofilka smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka