niutaki 16.06.13, 23:03 Moje 3 male co je znalazlam to nie od Diabola Diabol dzis wyprowadzila swoje, jest ich piec... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: dzizas k....! 17.06.13, 15:17 Dzis wieczorem postaram sie zrobic fotki, ale co ja mam zrobic dalej, to nie mam pojecia Do domu wziac nie moge, bo mnie maz zabije, mam Chrupka na tymczasie, a moje koty sa oba wsciekle i zdepresowane. Zlapie matke i wytne, ale co z malcami?? Zupelnie nie mam gdzie ich umiescic, a jak zlapie matke to musze je zabrac, tuz obok mam ulice, gdzie gina dorosle koty, a z takich maluskich to w ogole miazga zostanie Odpowiedz Link
niutaki Re: zdjecia nowych kotkow 17.06.13, 20:26 w sensie? przyprowadzila je kotka, jedna juz zostawila trzy teraz ta najprawdopodobniej piatke ma Odpowiedz Link
wladziac Re: zdjecia nowych kotkow 17.06.13, 20:40 łomatkoświęta ale cudeńka,weź je powoli oswajaj bo cza szukać im domków,już ogłaszaj chociaż chętni pewnie będą po wakacjach a kotki w między czasie podrosną,przedmówczyni chodzi o miejscowość gdzie są kotki Odpowiedz Link
niutaki Re: zdjecia nowych kotkow 17.06.13, 20:45 ach nie zrozumialam, Kota kotki sa w Darlowie, nie mam dla nich tymczasow niestety Odpowiedz Link
wladziac Re: zdjecia nowych kotkow 17.06.13, 20:58 lada moment w Darłowie będzie masa wczasowiczów bo lipiec za pasem,porozwieszaj ogłoszenia najlepiej ze zdjęciami w miejscach publicznych i na pewno domki się znajdą,w między czasie oswajaj je z człowiekiem bo dzikunów nikt nie zechce Odpowiedz Link
jarka63 Re: dzizas k....! 17.06.13, 20:59 Ta trikolorka ma coś z jednym oczkiem nie tak czy mi się wydaje? Ech kocięta, słodziaki... Kłębek Odpowiedz Link
mist3 Re: dzizas k....! 17.06.13, 21:07 Boże kochany współczuję ogromnie A nie ma tam gdzieś w pobliżu jakiejś fundacji do pomocy? Zaprzyjaźnionej szkoły czy innej instytucji (dobre źródło domków, jeśli ktoś może człowieka zarekomendować)? WSpółczuję ogromnie... Odpowiedz Link
niutaki mist3 17.06.13, 21:10 Wszystkim zajmuje sie dziewczyna z TOZ, dzialajaca tez na miau, nie ma gdzie dac ich na tymczasy. Robimy co sie da, ale nie mam wielkiej nadziei... Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: mist3 18.06.13, 03:32 Niutaki, nawet nie wiem co powiedziec.. Mowisz o Kini z miau z Darlowa ? Odpowiedz Link
niutaki mysiulku 18.06.13, 09:26 tak, mam na mysli Kinie, ja to wiesz sama nic nie zrobie. Odpowiedz Link
niutaki Re: dzizas k....! 17.06.13, 21:07 tri ma chore oko, nie mam jak ich oswajac, nie moge wziac ich do domu Odpowiedz Link
jarka63 Re: dzizas k....! 17.06.13, 21:14 Piwnica z oknem? Garaż? Niekoniecznie u Ciebie, może ktoś mógłby użyczyć? Odpowiedz Link
niutaki Re: dzizas k....! 17.06.13, 21:22 caly czas szukamy... i ja i ta dziewczyna mamy poprzednie podrzutki na tymczasach, sa oglaszane, udostepniane, cisza albo zglaszaja sie zupelnie przypadkowe osoby... Odpowiedz Link
niutaki talonik na sterylke mam 18.06.13, 10:41 a wlasciwie dwa, ale jedna kicia z miasta juz ciachnieta zostala wczoraj, teraz bede czekac kiedy Diaboline bedzie mozna, na razie te male klamociki nie potrafia jesc Odpowiedz Link