mysiulek08 01.08.13, 04:44 ... kota do zabawki Zaczyna sie fascynacja. Z czasem rodzi sie przyjazn. Pozniej przychodzi zabawa. Zmieniajaca sie w naduzycia. Konczace sie odrzuceniem. Jak babcie kocham tak tego misia znalezlismy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortolann Re: Trudna milosc... 01.08.13, 07:22 Tak to z miłością bywa - najpierw na nią się czeka, a potem nie wiadomo co z nią zrobić, jak w piosence Ewy Bem Odpowiedz Link
klaryma Re: Trudna milosc... 01.08.13, 08:08 o moj Boze...co tam się działo! Ja oplułam monitor Odpowiedz Link
yvi1 Re: Trudna milosc... 01.08.13, 08:28 Luke chcial tez takie twarzowe spodenki przymierzyc,a wy tu od razu kudlate mysli macie,w zielonym by mu bardzo ladnie bylo,tylko rozmiar nie ten. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Trudna milosc... 01.08.13, 09:03 Nooo zasadniczno nie ten rozmiar Walka musiała byc piekna. U mnie pies swego czasu tak neglizował zabawki Odpowiedz Link
salimis Re: Trudna milosc... 01.08.13, 10:25 Pewnie chciał sprawdzić czy to Misiek czy Miśka Odpowiedz Link
pi.asia Re: Trudna milosc... 01.08.13, 18:02 Oj tam oj tam! Ciekawa jestem, czy na tym forum jest chociaż jedna osoba, która nigdy w życiu nie zdjęła lalce lub misiowi fabrycznego przyodziewku, żeby się przekonać co jest pod spodem! Dorabianie do tego ideologii jest co najmniej sporym nadużyciem. Więc proszę mi tu nie oczerniać najpiękniejszego kota tamtej półkuli! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Trudna milosc... 01.08.13, 20:10 A ha ha ha! I jeszcze widać na zdjęciu, jak sprawca okrąża swoją ofiarę szerokim łukiem. Że niby to nie on był na miejscu zszargania nietykalności A może to oba samce? Po zweryfikowaniu płci Luke się po prostu ewakuował Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Trudna milosc... 01.08.13, 21:07 Zły dotyk boli przez całe życie. Ja myślę, że to był pedobear, który czynił niewinemu kotkowi niemoralne propozycje i dostał zasłużony wpi..ol. Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Trudna milosc... 01.08.13, 21:09 O właśnie! Wyskoczył zza krzaka, pokazał klejnoty, ale Luke go pokonał! Odpowiedz Link