yvi1 14.08.13, 07:03 Nie dosc ,ze sliczny i slodki ,to jeszcze i tego swiadomy "Lustereczko,powiedz przecie kto jest najslodszym kotkiem ....?" Uwielbiam go tez za imie ( tak jak moj maz). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: Zbysio- slodki Pysio! 14.08.13, 09:03 o matko i córko ale wielki kot!!! całuski dla Zbysia Odpowiedz Link
niutaki Re: Zbysio- slodki Pysio! 14.08.13, 11:27 kawal kota, chlopaczor jak sie patrzy nie ma co te lapki chude, to futerko napierzone Odpowiedz Link
salimis Re: Zbysio- slodki Pysio! 14.08.13, 12:29 Urośnie z niego Wielki wojownik co to żadnej damie nie przepuści a pluszowe myszy i szczury będzie mordował tak że tylko ogony i uszy będą fruwały Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Zbysio- slodki Pysio! 14.08.13, 17:08 i jakie fajowskie futro w benglaskie wzory bedzie miec Odpowiedz Link
andy3458 Re: Zbysio- slodki Pysio! 14.08.13, 21:06 Zbysio - koci elegancik. Przegląda się w lusterku, czy futerko czyste i dobrze wygląda. Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Zbysio- slodki Pysio! 15.08.13, 11:04 sama słodycz! a te białe łapeczki jakie eleganckie Odpowiedz Link
pi.asia Re: Zbysio- slodki Pysio! 15.08.13, 20:07 Poproszę więcej fotek tego cukiereczka! Przecież od czasu tego zdjęcia minął miesiąc, i przybyło słodkiego ciałka Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Zbysio- slodki Pysio! 18.08.13, 21:34 A ja wyjechałam na długi weekend i przegapiłam święto Zbycha Mój menszczyzna podwoił już swoją wagę Proszę tu nowe fotki. Jeszcze ciepłe. Próba napadu na Pusię Przyłapany na przeszukiwaniu nie do końca rozpakowanych bagaży I w końcu bawię się sam Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Zbysio- slodki Pysio! 22.08.13, 12:31 napisałam we wtorek pean pochwalny na temat jego szaty i nawet zdjęcie już wrzuciłam ale nie zdążyłam wysłać bo mi potwór jeden szampana na laptoka wylał. Laptoka wziął kuzyn Witia do czyszczenia i muszę się męczyć na sprytnofonie. zaczynam mieć syndrom odstawienia. Wybaczcie że nie dołączam się do ochow i achow nad buziami zakątkowymi. Siła wyższa Odpowiedz Link