Dodaj do ulubionych

Forum Miau - problem z rejestracją

12.10.13, 07:06
Dziewczyny wytłumaczcie mi co ja robię źle.Chcę się zarejestrować na forum Miau.Wypełniłam formularz,do momentu kiedy trzeba odpowiedzieć na pytanie wszystko jest OK.Czytam pytanie: wpisz cyfrę np.stojedenaście,wpisuję w puste pole 111 i komunikat,że formularz błędny,że zła odpowiedź na pytanie.Potem kolejne pytanie wpisz cyfrę osiemdziesiątosiem,wpisałam 88 i znowu to samo i tak w kółko.O co chodzi?Co ja robię źle?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Forum Miau - problem z rejestracją 12.10.13, 07:52
      MOże pocieszy Cię fakt, że tak miewam na rozmaitych stronach, kiedy rejestrację trzeba potwierdzić kodem. Myślę, że błąd występuje w samej "organizacji" formularza, inaczej nie powtarzałoby się to w różnych sytuacjach.
      • salimis Re: Forum Miau - problem z rejestracją 12.10.13, 21:34
        Polecenie brzmi : wpisz tutaj cyfrę osiemdziesiątosiem
        Jeżeli piszesz za pomocą cyfr to pewnie dlatego. Wpisz słownie.
        • k1234561 Re: Forum Miau - problem z rejestracją 13.10.13, 08:48
          WOOW! Dzięki! Zaraz spróbuję!
        • k1234561 Re: Forum Miau - problem z rejestracją 13.10.13, 08:53
          Wpisałam słownie i to samo.Informacja na czerwono,że źle udzieliłam odpowiedzi na pytanie.Zatem cyframi nie,słownie nie, to jak mam to wpisać?
          • salimis Re: Forum Miau - problem z rejestracją 13.10.13, 18:11
            Zarejestrowałam się przed chwilą na miau chociaż jestem już tam zarejestrowana wink
            Trzeba jednak wpisać cyfry np. 77 a nie słownie. Mi się udało to i tobie się uda.
            Muszę teraz napisać do admina aby usunął moje przed chwilą utworzone drugie konto wink
            • k1234561 Re: Forum Miau - problem z rejestracją 15.10.13, 20:27
              Udało się!!!!!
              Jednak musiałam kilka razy wpisywać te cyfry.Już powoli traciłam nadzieję na powodzenie,a tu jednak się udało.
              • salimis Re: Forum Miau - problem z rejestracją 15.10.13, 22:23
                No to teraz będzie z górki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka