Dodaj do ulubionych

miauczaca Pepsi

12.11.13, 22:57
Dwa tygodnie temu zostala wysterylizowana w wieku 11 miesiecy. Do tego momentu wszysvy sie dziwili, ze to taka cichutka kotka. Ona nawet nie miauczala!! Nigdy, przenigdy glosu nie wydawala z siebie.
Po sterylce zmienilo sie to o 180 stopni.
Teraz miauka, dopomina sie o wspuszczenie do sypialni, jesli dzieci zamkna przed nia drzwi wieczorem, bedzie sie darla pol nocy, do momentu az ja wpuszcza. Podczas zabawy miauczy, jak jest glodna tez.
Bylismy na dwoch wizytavh kontrolnych u weta i wszystko jestnok, rana zagojona. Ona nie miauka z bolu, po prostu zaczela uzywac glosu.
Dziwne czy normalne?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: miauczaca Pepsi 12.11.13, 23:48
      Normalne.
    • olinka20 Re: miauczaca Pepsi 13.11.13, 09:03
      Nie wiem czy to normalne, ale wierze Waderze. Ale wyobraz sobie, ze ty miałas choc chwile oddechu, a ja mam 2 takie gaduły big_grin Czasem idzie oszalec!
      • wadera3 Re: miauczaca Pepsi 13.11.13, 12:46
        Z moich 4 kotow, tylko Teofil jest gadatliwy, gada prawie caly czas, nawet nieraz przez sen. Pozostale, czyli kotki prawie wcale nie wydaja dzwiekow. Tosia cwierka, Mamba popiskuje, ale tyllo jak leci do miski z jedzeniem.
        • hanka20074 Re: miauczaca Pepsi 13.11.13, 13:11
          witam w klubie big_grin
          moja inka jak ją tylko ciachnęliśmy(ok 8 miesiąca)nie zamyka paszczy
          nawet jak śpi to coś sobie pomrukuje
          a rano albo wieczorem w porze jedzenia to drze się jakbym nie rozumiała o co kaman
          • andy3458 Re: miauczaca Pepsi 13.11.13, 18:21
            Moja Kitka też przed sterylką była raczej małomówna. Rzadko wydawała z siebie jakieś dźwięki. Przeważnie jak czegoś chciała. Po sterylce kocina stopniowo rozgadała się, a teraz czasami nadaje jak trajkotka jarmarczna. Nie słychać jej tylko kiedy śpi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka