Dodaj do ulubionych

Podgryzanie gości

20.12.13, 18:45
Moja kocica Inka podgryza gości, niezbyt mocno ale jednak, przy czym gryzie ludzi wyraźnie przez nią lubianych, tych którym wchodzi na kolana, przymila się i w ogóle jest nimi zainteresowana(bo oczywiście nie każdy jej się tak podoba). A potem nagle szczypie ząbkami w rękę albo co gorsza w ucho czy nos(jak się z tych kolan przemieści wyżej) a mnie głupio. Czy Wasze koty też tak robią i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Podgryzanie gości 20.12.13, 22:10
      Mój Teofil i nieraz, rzadko,(bo rzadko daje się porządnie wygłaskać) Mamba tak mają. Wyraźnie widać, że to z euforii i szczęścia.
      Coś jak kąsanie partnera podczas miłosnych uniesieńwink
    • elzbieta.24 Re: Podgryzanie gości 20.12.13, 22:11
      Moja kotka Munia nie podgryza co prawda gości ale podgryza mają rękę bardzo lekko w trakcie drapania które uwielbia.Wpada wtedy w coś w rodzaju ekstazy i podgryza.
      • niutaki Re: Podgryzanie gości 20.12.13, 22:48
        tak tak, mnie Rysiek podgryza z rozkoszy, albo chociaz klem drasnie, Pan Patyczek podgryzal mi dlon przez sen, tzn on myslal ze ssie, ale zapomnial ze zebiska mabig_grin
    • saga55-5 Re: Podgryzanie gości 21.12.13, 01:10
      Gości, nigdy. Chyba że ktoś z nią zapasy uskutecznia, to czasami drapnie lub złapie kłami.
      Mnie czasami jak ją miziam, ale tak baaaardzo leciutko. Bardziej z czułości chyba.
      Córkę czasami, jak ma dość wygłupów. Puśka oczywiście a nie córka wink
    • andy3458 Re: Podgryzanie gości 21.12.13, 08:14
      Gości Kicia nie podgryza, chyba że ktoś próbuje wbrew jej woli głaskać ją czy brać na kolana. Wtedy po prostu da do zrozumienia że nie życzy sobie tego. Za to buty gości owszem - są podgryzane i to zawsze. Domowników podgryza ale tylko w trakcie pieszczot, kiedy jest rozanielona na maksa. Czasami się trochę nawet zapomina i idzie na maksa, gryząc dłoń za mocno. Wtedy wystarczy cofnąć rękę.
    • emigrantkaaa Re: Podgryzanie gości 21.12.13, 23:35
      Delikatne podgryzanie to wyraz sympatii (link).
      Ot, taka kocia mowa.
      Wyjaśnij gościom, co Twój kot próbuje im powiedzieć i daj do zrozumienia, że powinni czuć się zaszczyceni wink

Ja też jestem delikatnie podgryzana przez mojego Lizuska i jestem z tego powodu bardzo dumna smile
      • noname2002 Re: Podgryzanie gości 24.12.13, 23:11
        Bardzo dziękuję za wszystkie wyjaśnienia i przekażę gościom smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka