mitta 16.03.14, 12:56 Co to jest? Oczekuję konstruktywnego, innowacyjnego, twórczego podejścia do tematu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu20 Re: Fotozagadka 16.03.14, 13:01 Moja kicia też wkłada łapy do otworów w drzwiach Odpowiedz Link
salimis Re: Fotozagadka 16.03.14, 13:05 Pierwsza fota przedstawia kocie dyby, no ładnie traktujesz koty, mitta Odpowiedz Link
mitta Re: Fotozagadka 16.03.14, 13:09 O, i to jest innowacyjne podejście Będę w niego rzucać kulkami z papieru toaletowego. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Fotozagadka 16.03.14, 13:10 Zgadza się Salimis. Dokładnie o tym samym pomyślałam. Jak tak można!?! Odpowiedz Link
arim28 Re: Fotozagadka 16.03.14, 17:12 Nie co to, tylko KTO TO? Koty! Kawalki, najladniejsze, kota Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Fotozagadka 16.03.14, 17:29 Ja nie mam takich "bulajów" w drzwiach, mam po prostu podcięcie w kształcie trapeza. Ileż się łapek potrafi pokazać w prześwicie, gdy stoję zamknięta w łazience i kroję szybciutko mięso, a tam za drzwiami tumult, obijanie się o drzwi, i te łapki, łapki i stękania... Nosków i oczu nie daje się zauważyć, ale łapy co bardziej aktywnych i łakomych to tak Odpowiedz Link
mitta Re: Fotozagadka 16.03.14, 17:52 Przyjechała do mnie psiapsiółka z daleka na kilka dni, siadła se na tron, spojrzała na drzwi i zamarła w bezruchu. Powiedziała, że czuje się inwigilowana, a na dodatek jakieś tasiemce próbują się wedrzeć do środka. Musiałam ją uspokoić, że to oko proroka nad nią czuwa Odpowiedz Link
usia44 Re: Fotozagadka 16.03.14, 20:56 Hmmm... według mnie to innowacyjny system sygnalizacji "wolne/zajęte" ... Odpowiedz Link
karple Re: Fotozagadka 17.03.14, 14:47 "Oko proroka" mitta no rozwaliłaś mnie na łopatki!!! Dobrze, że czytając ten post nic nie piłam akurat bo albo bym spluła monitor albo bym zwyczajnie zeszła z tego świata poprzez udławienie się Odpowiedz Link
mitta Re: Fotozagadka 17.03.14, 15:29 Cieszę się, że wniosłam trochę uśmiechu w ten pochmurny dzień. Mnie rozbawiły te dyby, bo akurat na to nie wpadłam. Często komentujemy zachowania kotów na zasadzie skojarzeń z ludzkimi. Ostatnio mąż powiedział o Szanelku, że jest mądry, ale prostak. Było to tak celne, że z kolei ja myślałam, że się udławię. Odpowiedz Link