Dodaj do ulubionych

Dostaliśmy

30.05.14, 21:08
od krakowskiej fundacji Stawiamy na Łapy wielką pakę żwirku i żarełka dla kotów.

Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to że mój rozpaczliwy apel o pomoc zatoczył szeroki krąg - i ktokolwiek za tym stoi, bardzo, bardzo serdecznie mu dziękuję.

Jesteśmy właśnie z Jaremką w CZD na gastroenterologii i na razie wykluczono, co podejrxewano. Miał być refluks - nie ma refluksu. Miały być wady anatomiczne - nie ma wad anatomicznych. Czeka nas jeszcze jedno badanie i jeśli wyjdzie OK, no to nauka jedzenia buźką jak normalny człowiek.

Na tym pieruńsko drogim mleku na razie zostaje, ale będziemy zgłoszeni do programu leczenia żywieniowego i jak to się przewałkuje przez papierologię i biurokrację, będziemy je mieli darmo z dostawą pod drzwi i opieką pielęgniarską smile

Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz. Bardzo.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Dostaliśmy 30.05.14, 22:11
      no, wreszcie jakieś niusy o Jaremie !! aż strach było pytać
      trzymajcie się mocno, prosimy o zdjęcie młodego z łyżką jadła wędrującego do buzi smile
      • yoma Re: Dostaliśmy 30.05.14, 22:17
        Dzięki. Będzie mnie więcej. W kiepskiej formie byłam, to mnie i nie było, ale już mi lepiej smile
    • wadera3 Re: Dostaliśmy 30.05.14, 22:30
      Ooo, przyszło, i ja się cieszęsmile
      • aankaa Re: Dostaliśmy 30.05.14, 22:40
        stawiamy na łapy :o)
        • barba50 Re: Dostaliśmy 31.05.14, 00:25
          Wszyscy się cieszą wink
          • yoma Re: Dostaliśmy 31.05.14, 08:47
            No tak. I skąd ja wiedziałam, że przyjście paki należy ogłosić na Zakątku? smile

Dzięki serdeczne w imieniu Marceli i Gudziusia smile
            • wiesia.and.company Re: Dostaliśmy 31.05.14, 15:44
              Cieszą smile Oby już było z górki. Życzymy smacznego smile Niech się dobrze przyjmie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka