usia44 22.07.14, 16:54 Książęcy ogon , królewskie futro , jednym słowem cudny kocio o bursztynowych oczach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Kaspian niczym Aslan 22.07.14, 17:10 czy ogon należy do zwierza, którego przygniótł Kaspian ? Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Kaspian niczym Aslan 22.07.14, 19:08 Jakby ogon żył własnym życiem! Przepiękny rudzielec! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kaspian niczym Aslan 22.07.14, 19:29 Wiecej fotek, wiecej fotek!!!!! Ale piekny, wielki kotecek! Odpowiedz Link
zwiatrem Re: Kaspian niczym Aslan 22.07.14, 22:12 Nie mam pojęcia, gdzie Ewa tego kota trzyma, bo na oczy go nie widziałam ale futro imponujące. Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Kaspian niczym Aslan 23.07.14, 00:17 Ha, ha, ha! Bo ja go nie trzymam, trzyma go moja dobra znajoma i jej rodzina Kaspian był u mnie na DT króciutko, kilka dni raptem, wcześniej rezydował u mojej cioci również na DT. Uparłam się, że znajdę mu dom - i znalazłam, najlepszy na świecie O jego historii niewiele wiadomo. Błąkał się razem z persiczką Chloe (też ma już dom) po jakiejś budowie, potem koty trafił do mojej cioci. Dziwne, że nikt ich nie szukał, bo koty ewidentnie domowe i oba przecudnej urody. Chloe była troszkę wycofana, ale Kaspian to istny lew salonowy. Kaspian od razu skradł mi serce, ale nie było mowy o kolejnym kocie w domu, więc szukałam domu idealnego. Trafił do nowego domu jako piąty kot, trudności w znalezieniu się w dość licznym towarzystwie nie miał żadnych. Jako że to zapadła wioska, Kaspian lata sobie po polach, jest niesamowicie łowny (raz przywlókł do domu kaczkę, niemal tej samej wielkości co on sam i nie wiedzieć czemu opiekunowie zamiast piać peany na cześć, wpadli w sporą konsternację ). Uwielbia życie kota wychodzącego, ale jego konsekwencje już nie - jak polezie w łopuchy, to Halinka dzielnie go czesze i wyciąga ciała obce z sierści, a to przecież zbrodnia popełniona na kocie. Ilekroć ich odwiedzam (dość spora odległość), robię Kaspianowi fotki. Muszę je odszukać, wrzucę jutro. Cała historia miała miejsce jakieś 5 lat temu, ale muszę spojrzeć na daty na fotkach. -- Blog o rękodziele Odpowiedz Link
ewik1976 O! mam kilka fotek na szybko :) 23.07.14, 00:24 Sobie śpię Z moim starszym synem Jakość komórkowa badziewna, ale śmieszy mnie to zdjęcie. Nazwałam je "koty kaszpirowskie". Tu radykalnie domagają się wypuszczenia na dwór. Jutro jeszcze poszukam. Odpowiedz Link
niutaki Re: O! mam kilka fotek na szybko :) 23.07.14, 12:51 ale piekny! a jaki duzy, uwielbiam duze, kocie ciala. Czy ma ogromne wlochate stopy? Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Kaspian niczym Aslan 24.07.14, 22:25 Świetna pozycja - tylne łapki w lewo, tułów w spiralkę, przednie łapki w prawo. Koty są niesamowite. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Kaspian niczym Aslan 23.07.14, 18:04 Aaale zwirz! Faktycznie, wygląda jak lew. Co za ooogon! Przecudne futro. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Kaspian niczym Aslan 23.07.14, 19:19 PRZEPIĘKNY!!!! To futro wygląda na tak cudownie jedwabiste, że aż ręce się same wyciągają do miziania. I imię ma wspaniałe - książęce, bo on sam jakby nie z tego świata, tylko z czarodziejskiej Narni. Odpowiedz Link